FINANSIJSKI HOROSKOP

ASTROLOG OTKRIVA: Kakva će nam biti novčana situacija u mesecu posle korone?

Blizanci će naći rešenje, Lavovi ne mogu da usaglase priliv novca i troškove, Ribe u borbi sa zaostalim dugovanjima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Steve Buissinne

Kako će nam biti u mesecu posle korone? Svi se to pitamo jer nas je zaustavila pandemija koje nije bilo zadnjih 100 godina. Mnogi od nas su promenili ključni ritam života i suočili se sa promenom o kojoj nisu ni sanjali. Ograničeni u kretanju i socijalnim kontaktima, iskusili smo neobičan način dnevnog ritma. Kako će se to odraziti na naš život posle korone nismo svesni. Svesni smo samo da su promene tu i da su neizbežne. Zato i znamo da neće biti ništa kao pre.

Neki su dobili otkaz, drugi su doživeli smanjenje plate a oni srećniji, radili su od kuće sa istom platom. S obzirom da su zvezde uvek usklađene sa bioritmom naše planete to se naravno i sada događa. Na izmaku smo potpune izolacije ili samoizolacije pa i vandrednog stanja. Već od 25. aprila Pluton ide u svoj prividni retrogradan hod pa će tokom maja nagovestiti iskustva sa novcem, ulaganjem , karijerom poslom i svim dugoročnim promenama koje su ispred nas.Važno je da retrogradni Pluton ruši mostove dosadašnjih znanja i ukazuje na nova temeljna i dugoročna rešenja.

Tako će Ovnovi dočekati dugo očekivanu promenu na polju karijere. Tokom maja mogu započeti da se bave još jednim poslom koji im može bitno povećati prihode. Njima je tokom maja najpotrebnije strpljenje jer će poslovi ići svojim tokom ali ne i brzinom koju oni očekuju.

Bikovi se vraćaju na posao nadahnuti novim idejama. Međutim tokom meseca mogu imati manje probleme sa investicijama. Neće biti dovoljno novca za ulaganje pa ćete morati da upotrebite svoje praktične veštine. Imate mogućnost da zastanete i dobro razmislite da li da ulažete u nešto što ste već radili. To vas Venera vraća na stare poslove od 13. maja.

Blizanci će ipak naći način da savladaju svoje finasijske prepreke jer će napraviti dobre poteze i dogovore. Dobre mogućnosti daje im Merkur koji im pokazuje jasne i precizne dogovore sa nadređenima. Blizanci će moći da izraze svoju praktičnu prirodu prilagođavanja u ključnim situacijama.

Rakovi su se najviše uplašili za opstanak. Brinu o parteru, o deci , o porodici, o starijim čanovima domaćinstva. Tokom maja oni će imati veoma promenljiv i nestabilan period kada je u pitanju stalni posao i karijera. Međutim to ne znači da ne mogu da rade nešto iz pozadine, ili od kuće. A i honorarni poslovi mogu učiniti maj mesec lakšim.

Dragi Lavovi u maju mesecu a mogu očekivati mešovitu situaciju na polju finasija. Tako da će poslovi biti sve bolji ali će prihodi biti isti. To je zato što se neće usaglasiti sa prilivom novca i potrošnjom. Potrebno je da vode računa o novcu i da ne prave dodatne troškove.

Device su u prethodnom periodu imale problem u naplati svojih potraživannja, a u mesecu ispred njih to će se i dalje nastaviti. Promena se sastoji u tome što će mali deo nadoknade dobiti, ali ne sve što su očekivali.

Vage će se potruditi da podignu nivo svojih usluga da bi mogle da podignu cene. Zvezde kažu da ste na pravom putu. A Vage koje su ostale bez posla neka ne brinu posle praznika im stiže ponuda o novoj saradnji koja može biti u staroj firmi.

Kada su Škorpije u pitanju za njih se zna da su jedva dočekale da počnu da rade i da se vrate svojim poslovnim aktivnostima. Međutim Saturn, Venera i Jupiter kreću u retrogradni hod i donose vam prepreke na polju finasija i posla. Usporeni tempo u razvoju i dogovoru može vas činiti napetim. Ipak na kraju maja neće vas zaobići nagrada za vaš trud.

Strelčevi se brzo vraćaju u svoj stari ritam. Finasije neće biti povećane ali će biti zadovoljavajuće. Zaostale plate i dugovanja stižu na vašu adresu. Jedini problem je u čekanju naplate svojih rođenih para.

Jarčevi su na ispitu neverovatnog strpljenja. Gube živce i ne znaju kako da se prilagode promenama u poslovanju. Promene nisu male i to im predstavlja problem. Biće tu gubitaka i dobitaka i kada na kraju sve saberu dobiju pozitivnu nulu.

Zato će Vodolije dobiti bolji posao novo radno mesto. Jedino što će biti preopterećene radnim obavezama na koje nisu navikle. Dobra strana njihove poslovne i finasijske aktivnosti biće to što napokon rade ono što vole.

Ribe će imati egzotičan period jer novac kao da beži od njih. Iako će imati više zaduženja i obaveza nekako će se izboriti i sa zaostalim dugovima. Potrebno je da ulože više nergije u rad da bi postigle sve što su zacrtale.

Piše astrolog Vesna Trajković

Horoskope našeg astrologa pratite i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar