Ana Nikolić ne prihvata da Laće više NEMA: Tako je bilo sa Marinom, PLAKALA sam krišom u kolima do jutra

Pevačica se teško nosi s ovom tragedijom zato što, kako kaže, ima posttraumatske sindrome

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ana Nikolić jako je bila vezana za pokojnog Milana Laću Radulovića, čije je beživotno telo pronađeno na ulici u Tel Avivu, u Izraelu.

Pevačica se teško nosi s ovom tragedijom zato što, kako kaže, ima posttraumatske sindrome, zbog kojih uglavnom reaguje nešto kasnije, pošto doživi šok. Tako je bilo i kada je bila preminula Laćina majka, čuveni tekstopisac Marina Tucaković.

Ana Nikolić plakala satima zbog smrti Marine Tucaković

Prema sopstvenom priznanju tokom gostovanja u jednoj emisiji, prenose mediji, zaplakala je tek posle izvesnog vremena i to sama, u kolima, da je ćerka ne bi videla.

– Prvo moram da izrazim saučešće jedinom članu porodice koji je ostao, Futi Raduloviću. Ja sam osoba koja ima postraumatske sindrome, reagujem kasnije i još nisam prihvatila tu činjenicu – otvorila je dušu Ana u jednoj emisiji.

– Kao što nisam prihvatila za Marinu, pa sam posle plakala nekoliko sati u kolima da me Tara ne bi videla, sve do sedam ujutru. Ovo još ne prihvatam kao realnost. Dajem izjavu, a mozak mi ne prihvata tu informaciju – rekla je Nikolićeva.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar