Marina Tucaković je NAJLEPŠU BALADU posvetila poznatom bračnom paru: Evo šta se krije iza nežnih stihova

Gotovo cela estrada je upravo njoj zahvalna na neprolaznim hitovima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Marina Tucaković autorka je najlepših stihova otpevanih na srpskom jeziku, a njena zaostavština postala je večnost. Gotovo cela estrada je upravo njoj zahvalna na neprolaznim hitovima koje je napisala, a jedan od njih je i pevač Željko Samardžić, koji je otkrio dosad nepoznat detalj.

Željko Samardžić je u emisiji “Premijera” ispričao kako je Marina Tucaković jednu pesmu, koju je on otpevao, posvetila njegovoj supruzi Maji, nadahnuta njihovom višedecenijskom ljubavlju koja je odolela svim izazovima, među kojima je i suočavanje sa starenjem.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Željko Samardžić (@zeljko_samardzic)

– Marina je davno jednu pesmu posvetila mojoj supruzi. Iako je to “njena” pesma, ja je na svojim koncertima posvećujem svim ženama koje polako ulaze u ozbiljnije godine. Reč je o numeri “Pokaži mi šta znaš” – otkrio je Željko Samardžić u pomenutoj emisiji.

– Pokaži mi šta znaš, da još si najbolja kad me osvajaš, da još si najlepša kad se doteraš, da još si najluđa kada mi usne daš. Pokaži mi šta znaš, da još si carica, da kažem: “Vidi je, to je moja curica” i sebi nadimak najgori da dodelim ako ikad drugu poželim – glase stihovi ove pesme koju je za Željka Samardžića napisala Marina Tucaković.

BONUS VIDEO



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar