Primitivizam i nekultura na delu! Novaković poslanicima u Skupštini pokazivao MEĐUNOŽJE (FOTO)

Skandalozno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Narodni poslanik Narodne stranke Borislav Novaković još jednom je pokazao koliko je nekulturan, primitivan i koliko nepoštuje kako kolege u Narodnoj skupštini, tako ni građane Srbije.

Novaković je ovog puta prevazišao samog sebe u prostakluku, te je poslanicima, dok se obraćao u Narodnoj skupštini, pokazao na svoj polni organ!

Poslanik iz stranke Vuka Jeremića je u žaru govorancije rukama pokazivao poslanicima na svoje međunožje i time bukvalno uputio psovku koja ide uz to.

Na ovaj način Novaković nije uvredio samo poslanike, već i instituciju u kojoj je nalazi, ali i građane Srbije, posebno one koji su mu dali svoj glas kako bi ih predstavljao.

Ovaj skandal epskih razmera do sada nije zabeležen u Skuptini Srbije, ali od koga dolazi ni ne treba da nas iznenadi, jer Novaković je od ranije poznat po nasilnom i neprimerenom, vulgarnom ponašanju.

Nedavno je Borislav Novaković tokom zasedanja u Narodnoj skupštini ustao sa klupe i krenuo da se fizički obračuna sa šefom poslaničke grupe SNS Milenkom Jovanovim. Novaković je poznat po kratkom fitilju i obračunima u državnim institucijama još iz vremena kada je bio poslanik u Skupštini Vojvodine. Više o tome u POSEBNOJ VESTI.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar