Hrabro pomera granice: Toyota predstavila koncept C-HR Prologue (VIDEO)

Kompanija planira da ojača gamu elektrifikovanih modela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Toyota

Crossover C-HR izazvao je buru na automobilskom tržištu kada je predstavljen 2016, dokazujući da Toyota ume da razmišlja van okvira i kreira radikalan dizajn.

Došlo je vreme za drugu generaciju, koja će dodatno pomeriti granice, ponuditi brojne inovacije i trobojnu karoseriju (kombinacija srebrne, crne i narandžaste).

Proizvođač navodi da moderni crossover poseduje prednju masku u “hammerhead” stilu (metalni deo čekića), tanje farove i manje otvore na rešetki hladnjaka.

Agresivan izgled

C-HR Prologue izgleda agresivnije od prethodnika, dok su kamere zamenile tradicionalne retrovizore.

Prikazan je s velikim točkovima koji će najverovatnije biti nešto manji kada novajlija stigne na tržište, prenosi Motor1.

Kompanija ne otkriva detaljne specifikacije, jer je reč o konceptu, ali znamo da redizajnirani C-HR potpisuje Evropski centar za razvoj dizajna (ED²) sa sedištem na jugu Francuske.

Foto: Toyota

Novo u ponudi

Toyota planira da dodatno ojača gamu elektrifikovanih automobila.

Pored klasičnog hibrida, kupcima će biti ponuđena plug-in verzija, a proizvodnja baterija je najavljena na Starom kontinentu.

Trenutno nema informacija o premijeri, dok japanski gigant ističe da će druga generacija C-HR “mamiti prolaznike da se okreću za njim, na putevima širom Evrope”.

U narednom prilogu, videćete kako je protekla prezentacija atraktivnog koncepta:

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar