OVO je bivša žena Vojina Ćetkovića: Godinama VOLI koleginicu, a pre nje je bio oženjen voditeljkom (FOTO)

Ispostavila se da je njihova ljubav kratkog daha, te su se posle samo par godina stavili tačku na brak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Bivša žena jednog od naših najomiljenijih glumaca Vojina Ćetkovića bila je nekada vrlo popularna voditeljka Trećeg kanala Nataša Milovanović. Iako se trudila da i u vreme kada su je svi prepoznavali na ulici sačuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, kao bomba odjeknula je vest u svim medijima o njihovom venčanju 2001. godine.

Ispostavila se da je njihova ljubav kratkog daha, te su se posle samo par godina stavili tačku na brak. Nataša se ubrzo odselila u Pariz, gde je dosta radila na svom obrazovanju i otpočela neki potpuno drugačiji život. Veoma retko se oglašava za medije, a u jednom od poslednjih koji je dala 2007. godine rekla je nekoliko reči o svom privatnom životu.

– Vrlo sam zaljubljena i u stabilnoj vezi. Ljubav je za mene uvek ispred posla. Kvalitetna veza sa nekim ko nije iz javnog života, i ko, čak, nije dugo ovde ni živeo, a stariji je od mene koju godinu, jeste, moram priznati, pravo osveženje za mene – rekla je tada Nataša.

Sa druge strane, Vojin godinama uživa u skladnom braku sa glumicom Slobodom Mićalović, a kruna njihove ljubavi su upravo dve ćerke bliznakinje.

Posle kraha ljubavi sa Vojinom utehu je pronašla u vezi sa političarem

Dosta se pisalo o Nataši kada je stavila tačku na brak sa tada najperspektivnijim mladim glumce za kojim su sve žene ludele. Navodno, kratko bila u vezi sa Goranom Pitićem, nekadašnjim ministrom u Vladi Zorana Đinđića, inače doktorom ekonomskih nauke, koji se može pohvaliti veoma zanimljivom i neobičnom životnom pričom.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar