Trikovi profesionalnih frizera: U dva koraka do frizure koja će vas podmladiti bar 5 godina

Uz minimum truda dobijate neočekivan rezultat

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Frizer Kris Eplton, koji brine o frizurama poznatih dama, od Kim Kardašijan do Dženifer Lopez, otkrio je nekoliko zanimljivih trikova kako da se, zahvaljujući frizuri, začas podmladite, a i kako da vam kosa svezana u rep izgleda bujnije.

– Ovu frizuru zovu “fejslifting” i veoma je jednostavna. Napravite razdeljak na sredini, a potom po jedan pramen kose stavite iza ušiju – objasnio je Eplton.

Frizura je uredna, a kosa sklonjena iza ušiju “otvara” lice i ističe jagodice i viličnu kost. Uz malo sjaja ili hajlajtera, u sekundi ćete izgledati svežije i mlađe, a uz lep nakit i elegantno!

– Ova moderna frizura svima stoji, laska svakom obliku lica i mladalačka je. A svako može da je napravi. Ako vam kosa nije dovoljno duga da sama stoji iza ušiju, poslužite se ukosnicama ili providnim gumicama da biste osigurali da će stajati i da nećete morati svakih par minuta da je vraćate iza ušiju – rekao je Eplton i podsetio da takvu frizuru vrlo često nosi Kejt Midlton.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Eplton je podelio i tajnu kako bez dodatnog umetka nastaje bujan konjski rep, kakav nosi Dženifer Lopez.

– Za taj savršen rep potrebne su vam samo dve gumice i malo veštine. Prvo, razdvojte kosu na gornji i donji deo. Gornji deo zavežite visoko u rep, a donji deo opet podelite i ovim pramenovima obmotajte gornji rep, pa zavežite sve zajedno drugom gumicom – objasnio je Eplton.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar