Tri puta oženio ISTU ŽENU: Ova glumica je bila Gidrina supruga, ceo život ih gledate u ovom filmu (FOTO)

Venčali su se 1966. godine, a četiri godine kasnije dobili su ćerku Jelenu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Čuveni srpski glumac Dragomir Bojanić Gidra, kog svi najbolje pamte po ulozi Žike Pavlovića u “Žikinoj dinastiji” umro je pre 28 godina, a iza sebe ostavio je ćerku Jelenu, koju je dobio u braku sa koleginicom Ljiljanom Kontić, kao i unuka Jovana Stojanovića koji je za medije nedavno govorio o svom dedi.

Mnogi su govorili kako se o privatnom životu legendarnog glumca mogao snimiti poseban film, a iako je važio za velikog zavodnika, Gidra je bio ludo zaljubljen u svoju suprugu i stariju koleginicu Ljiljanu. Dragomir i Ljiljana su se upoznali dok je on još bio na studijama glume, a upravo tada su i uplovili u romansu.

Venčali su se 1966. godine, a četiri godine kasnije dobili su ćerku Jelenu. Ipak, zbog čestih svađa usledio je i razvod, međutim, kako je njihova ljubav definitivno bila jača od svake prepreke, par se ponovo venčao, a u brak su uplovili čak tri puta!

– Nisam verovao da mogu da budem tako ‘upecan’. Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu. Nosi nas zajednički vetar, a Ljalja trepti nada mnom. Za porodicu je izuzetno važan fluid koji nas spaja – rekao je Gidra jednom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @balkanskim.sokakom


Ljiljana je glumila i u pozorištu i na malim ekranima, a najzapaženiju ulogu ostvarila je u ostvarenju “Đekna još nije umrla, a kad će ne zna se”, tumačeći lik Ljeposave.

Par je imao priliku i da sarađuje ispred kamere, kada je Ljiljana dobila manju ulogu u filmu “Šta se zgodi kad se ljubav rodi”, gde je tumačila Mišinu i Natašinu profesorku muzičkog.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar