TERMALNIM KAMERAMA love pantera: Predator koji je viđen u Banji Junaković još uvek IZMIČE lovcima

Kako se saznaje, sada se predator lovi posebnom opremamo, koju poseduju stručnjaci iz Zoološkog vrta na Paliću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Crni panter, koji je danas snimljen u Banji Junaković jeste onaj za kojim se traga i kog sam i ja video, rekao je lovac Petar Sladić, a nakon što je životinja snimljena u ovoj banji odlučeno je da se iz Subotice, angažuju stručnji ljudi sa termalnim kamera, pomoću kojih bi trebalo da se panter namami i uhvati.

– Panter je ušao u dvorište Banje – kaže Petar.

Kako se saznaje, sada se predator lovi posebnom opremamo, koju poseduju stručnjaci iz Zoološkog vrta na Paliću.

Opština Apatin izdala je danas saopštenje u kojem je navela da je crni panter, koji je nedavno viđen u atarima sela Sonte, danas uočen u neposrednoj blizini Banje Junaković.

– Mole se građani da ne idu do daljnjeg u tom pravcu, kao i u pravcu prigrevačke šume, jer se radi o veoma opasnoj i nepredvidivoj divljoj životinji. U hvatanju i lociranju crnog pantera, trenutno su uključene sve nadležne službe, kao i stručna služba iz Zoološkog vrta Palić – navodi se na sajtu Opštine Apatin.

Na društvenim mrežama kruži snimak životinje koja ulazi u šumu.

Krupnija životinja u daljini šeta po poljani. Korisnik koji je snimak postavio na društvenu mrežu napisao je da je prizor zabeležen u blizini Banje Junaković.

Na videu se čuje glas muške i ženske osobe koji objašnjavaju da je u pitanju panter, a dok ga muškarac doziva sa “mac, mac”, žena na pomenutom snimku navodi da bi ovaj događaj trebalo prijaviti nadležnima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar