“Ne znam kakvog je ukusa VINO”: Rozga otkrila da nikada nije pila alkohol, pa rekla tajnu njene ISHRANE

Kako ima samo 57 kilograma, mnogi su mislili da se Jelena Rozga podvrgava brojnim rigoroznim dijetama, a zapravo je istina sasvim drugačija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Iako je u petoj deceniji, pored neverovatnog glasa, ističe se i izvajanom figurom i mladalačkim izgledom.

Kako ima samo 57 kilograma, mnogi su mislili da se Jelena Rozga podvrgava brojnim rigoroznim dijetama, a zapravo je istina sasvim drugačija.

Njoj je 2006. godine otkrivena hipertireoza, a pre četiri godine i tahikardija, te ona mora izuzetno da vodi računa o svom zdravlju.

– Moji problemi sa štitnom žlezdom ne daju ni da se ugojim ni pola kilograma, ali na to utiču i genetika i to što živim pored mora. Štitna žlezna me ponekad baš zeza, ali generalno se dobro osećam. Ne dam se ja, samo osmeh na lice i pozitiva – rekla je Rozga nedavno i otkrila koju hranu najviše voli da jede.

– Volim mediteransku hranu, laganiju ishranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam da jedem pečeno kestenje. Mnogo spavam, nikada ne pije, alkohol – ne znam kakvog je ukusa vino i ostala alkoholna pića. Uglavnom pijem samo vodu, pre nekoliko godina sam izbacila gazirane sokove, prvenstveno zbog srca i štitne žlezde. Idem na masaže, lagane terapije – otkriva Jelena i dodaje da joj nastupi pomažu u održavanju linije, dok je za vreme pandemije vežbala kod kuće:

– Na sceni provedem nekoliko sati pevajući i plešući, i to je odličan način da ostanete fit i budete u dobroj kondiciji. Kad je počela pandemija koronavirusa, s tim sam prestala, i to je bio šok za moje telo. Zbog toga mi je, dok sam bila u izolaciji, proradila i štitna žlezda. Onda su mi savetovali da počnem da vežbam kod kuće, što mi je bilo korisno i potrebno – rekla je Jelena.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar