Najveći rival giganta Apple prognozira: Savitljivi iPad stiže 2024. (FOTO)

Da li će kompanija iz Kupertina ući u tržišnu trku?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay / Niek Verlaan

Čelnici Samsunga nedavno su održali sastanak s dobavljačima, gde je izneto mišljenje da će Apple izaći na tržište savitljivih uređaja tokom 2024.

Korejci smatraju da gigant iz Kupertina neće predstaviti savitljivi iPhone, već tablet. Vest je odjeknula na društvenim mrežama, gde možemo videti i mogući dizajn:

Pomereni rokovi?!

Ovakvo mišljenje se podudara s analizom marketinške agencije CCS Insight, koja predviđa lansiranje savitljivog iPada za dve godine, prenosi Mashable.

Ovo, međutim, nije prvi da se licitira sa “savitljivim Apple uređajem”. Podsećamo, analitičar Džef Lin je predvideo premijeru za 2020, pa se ništa nije dogodilo.

Možda je informacija bila netačna, a možda je kompanija pomerila rokove pritisnuta tehničkim problemima i/ili pandemijom?!

Rast prodaje

Kako god, procenu Samsunga ne treba olako shvatiti, jer predvodi “savitljivu revoluciju” i potpisuje četiri generacije Galaxy Z Flipa i Galaxy Z Folda.

Korejci veruju da će ovakvi uređaji obezbediti čak polovinu ukupne prodaje do 2025, dok najnoviji Fold i Flip beleže odlične rezultate u Evropi.

 

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar