Muškarcu su tri stvari VAŽNE kod partnerke: Tako shvata da li je ona PRAVA i da li veza ima budućnost

Dobro će razmisliti pre nego što započne ozbiljniji odnos

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Muškarac neće tek tako ući u vezu, a kamoli brak.

Iako se za žene obično misli da su probirljive, ni muškarci nisu izuzetak.

Oni će dobro obratiti pažnju da li imate ove tri stvari pre nego što započnu odnos sa vama.

Emocionalnost

Prvo što muškarac doživljava jesu emocije, odnosno osećaj zaljubljenosti. Sve počinje od leptirića u stomaku, kao i jačeg kucanja srca, osećaja da smo na sedmom nebu. Kada se kod muškarca pojave ovakva osećanja, on nastavlja da gradi odnos. Ipak, pored zaljubljenosti, važne su još dva faktora pre nego što shvati da je upoznao pravuosobu za sebe.

Racionalnost

U polje raccionalnosti spada trenutak donošenja odluke. Muškarac se u odnosu pita “Šta će mi to doneti?”. Ukoliko veza sa ženom donosi prijatne emocije, stabilnost, postoji prostor za razvoj i lep život ispunjen ljubavlju i poštovanjem, onda je odgovor potvrdan. Pored zaljubljenosti, muškaraca pre procene krupnih koraka u vezi uključuje i razum i razmišlja koje pluseve, a koje nedostatke veza donosi.

Foto: Shutterstock

Takođe, kada je reč o racionalnosti, muškarcu će biti važno da osoba sa kojom želi da provede život poseduje sličan stepen inteligencije, slična interesovanja i da postoje teme za razgovor, kao i prilike za međusobno usavršavanje.

Kvalitet odnosa

Čak iako su prve dve komponente ispunjene, treća može da bude presudna, a podrazumeva – Da li će mi ovaj odnos pojednostaviti ili zakomplikovati život? Ako muškarac shvati da sa ovom ženom troši previše energije na igre, manipulacije, taktike, umesto da zajedno napreduju i zajednički grade život, želeće da pronađe drugu osobu za sebe. Kada se odluči za zajednički život, brak, porodicu, muškarac će najboljeg prijatelja i saputnika videti u ženi koja sa njim stvara njihove zajedničke ambicije, snove i ciljeve. U vezi uvek treba da budu prisutni dvoje, to se podjednako odnosi na žene i muškarce.

Da zaključimo, ako muškarac ima ljubav prema ženi, ako muškarac sa njom dobija više nego što gubi, i ako veza sa njom podrazumeva zajedničko ulaganje energije u ispunjavanje snova i ciljeva, onda žena postaje prava ljubav sa kojom muškarac želi da provede život. On je razlikuje od svih drugih žena, ona je njegova srodna duša.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, najžena.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar