Reper zvani “Ljigavi” GREŠKOM dobio 750.000 evra, pa napisao pesmu o BAHAĆENJU: Stigla ga je kazna

Tuđe pare je mladić trošio na zlato, odeću i kometiku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Youtube

Australijski reper “u pokušaju” Abdel Gadija (24) se jednog jutra sredinuom proše godine probudio sa 750.000 dolara (oko 751.000 evra) na računu nakon što je mladi par pogrešno ukucao broj prilikom kupovine kuće.

On ne samo da nije probao da vrati novac već je krenuo da se bahati i kupuje luksuznu robu, a o sveu tome je napisao i pesmu. Tuđe pare je mladić poznat pod nadimkom Slajmi (Ljigavi) između ostalog trošio na zlatne poluge i skupu kozmetiku, piše Dejli Star.

Ovakvo ponašanje brzo je dovelo do njegovog hapšenja, a nedavno je krenulo i suđenje u Sidneju, na kojem se Gadija izjasnio krivim po dve tačke optužnice.  Kada su ga policajci prvi put pitali da li je potrošio novac on je to negirao, ali je kasnije priznao da je krenuo da kupuje sve i svašta. Takođe je kazao da se “upravo probudio” kada je video uplatu i odmah krenuo u troškarenje.

Najviše je potrošio na zlatne poluge (oko 600.000 dolara) i na retke novčiće (oko 110.000 dolara), a ostatak je trošio na skupu kozmetiku, odeću i devize.

Dok je policijska istraga bila u toku na Instagramu je objavio video sa stihovima u kojima priča kako detektivi prisluškuju njegove pozive i pitaju ga gde je novac.

Presuda će biti izrečena 2. decembra.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar