Oglasila se majka Luke Bojovića nakon vesti da joj se sin vraća u Srbiju

Inače, ona redovno boravi u Španiji, gde brine o Lukinoj deci i slika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA

Anđelka Bojović, majka Luke Bojovića, kratko je rekla, posle informacija da se njen sin vraća u Srbiju, da ne želi da komentariše ništa u vezi sa svojim sinom.

– Nemam informaciju da se vraća u Srbiju – kratko je rekla Anđelka Bojović, inače akademska slikarka i profesorka Fakulteta likovnih umetnosti.

Inače, ona redovno boravi u Španiji, gde brine o Lukinoj deci i slika.

– Moja osnovna profesija je slikarstvo i profesura. U medijima se svašta pisalo o meni i moj privatni život je previše ogoljen. O meni se pisalo da sam mafijaška majka i slične gluposti. Želim da napišete čime se ja bavim – požalila se svojevremeno Anđelka.

Ona nikad nije prebolela ubistvo drugog sina, Nikole.

– Slikanje mi je pomoglo da prebrodim sve svoje muke – kazala je umetnica ranije na otvranju svoje izložbe “Zabeležena sećanja na Španiju”.

Podsetimo, rođeni brat Luke Bojovića, Nikola, ubijen je u Beogradu u Ulici carice Milice 29. aprila 2013. godine. Tužilaštvo za organizovani kriminal teretilo je Slobodana Šaranovica da je organizovao kriminalnu grupu koja je Nikolu Bojovića ubila u znak osvete. Naime, kako se sumnjalo, Slobodan Šaranović je smatrao da je Luka Bojović odogovoran za ubistvo njegovog brata Branislava Šaranovića.

Slobodan Šaranovic nije dočekao kraj suđenja, jer je ubijen u Budvi, a pred sudom u Srbiji pravosnažno su osuđeni Miloš Delibašić i Ratko Koljenšić na po 30 godina zatvora, dok je Saša Cvetanović, koji je označen kao direktni izvršilac ubistva Nikole Bojovića, kažnjen sa 35 godina zatvora.

Ubistvo Bojovića snimile su sigurnosne kamere sa obližnje kopirnice. Na snimku se vidi dolazak dvojice muškaraca, jednog visokog, obučenog u tamnu odeću i drugog, dosta nižeg i punijeg, sa belim kačketom i u maslinastosivoj jakni.

Prvi muškarac išao je nekoliko koraka ispred drugog, koji se zadržao gotovo ispred kamere, a zatim se sakrio u ulaz zgrade. Posle nekoliko minuta ulicom je naišao Nikola Bojović. Muškarac sa kačketom je tada izašao, izvadio oružje i počeo da puca u njega. Ispalio je najmanje 20 metaka iz automatskog oružja, obilazeći u krug oko njega. Nikola je pao, a ubica je nastavio da puca u njega dok je ležao na zemlji. Zatim se udaljio brzim hodom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar