REČ ASTROLOGA

Nedeljni horoskop od 1. do 7. novembra: U ljubavi je napeto, ali i strastveno, na zdravlju poradite

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Shutterstock

OVAN 

Posao

 Dinamičan period koji budi vaše dobre veštine.  Vraća se vaša prava energija jer imate slobodan prolaz da se poslovno i kreativno izrazite. Manje je  loše energije već ste se oslobodili unutrašnje napetosti.  Tako da do subote imate pravo na mnoge slobodne odluke. I pored puno obaveza imate uspešnu nedelju.

Ljubav

U ljubavi ste veoma napeti ali i strastveni jer Venera iz Škorpije podstiće vaše emocije. Menjate podsticaj u ljubavnim prilikama i to će da vam prija. Prijateljska  druženja i kratki putevi su otvoreni  u ovom periodu ispred vas. Krajem nedelje imate velike mogućnost da dozvolite  malo zajedničkog hedonizma.

Zdravlje

Moguća upala bešike.

BIK

Posao

Ovo je nedjelja sporijeg ritma na poslovnom planu. U sredini nedelje imate lošu komunikaciju jer retrogradni Mars u Blizancima donosi stare nesporazume. Nemojte insistirati na dogovorima i poslovnim sastancima jer  su okolnosti neprijatne.  Krajem nedelje možete biti ponosni na sebe i svoj rad i trud.

Ljubav

Ovo je period kada možete da se posvetite domu i porodici. Pred vama su lepi i strastveni događaji sa emotivnim partnerom. Bikovi u braku mogu proslaviti prinovu u svojoj porodici.Vaša posvećenost emotivnom partneru biće uzvraćena.

Zdravlje

Manji problem sa upalom grla.

BLIZANCI

Posao

Vi  želite da budete dinamični i ekspeditivni ali to neće biti moguće tokom cele nedelje. U poslovnom ambijentu stvari se usporavaju .Novi projekti i poslovi su vam najlepši izazov ali samo ako ste krenuli na vreme da ih obavljate u suprptnom kašnjenja su veoma izvesna.. Planovi i organizacija su dobri ali sa puno prepreka.

Ljubav

Vaš vladar Merkur  donosi mogućnost za druženje i flert, Ništa novo u vašoj ljubavnoj svakodnevnici. Jedini problem koji možete imati  jeste nedostatak dobre komunikacije.  Emotivni partner  nije zadovoljan sa manjkom pažnje.Ne donosite posao u svoj dom.

Zdravlje

Moguće ugrožen urogenitalni trakt.

RAK

Posao

Ove nedelje ništa vas ne može sprečiti da ostvarite svoje ideje i pokažete poslovne veštine.Interesantna sedmica sa žurokom planete u Škorpiji obećava dobru finasijsku podlogu šta god da radite. Obucite hrabrost i kreniteu nove poslovne pobede.

Ljubav

Ovo je sedmica u kojoj možete  razgovarati o emocijama a da vas niko ne može povrediti. Ojačali ste i sada možete planirati kako želite da izgleda vaš ljubavni ambijent. Krajem sedmice za slobodni  Rakovi mogu ući u novu ljubavnu vezu.

Zdravlje

Bez promena.

LAV

Posao

Ove nedelje ne ispoljavate svoje pravo mišljenje o poslu ali i o poslovnim partnerima. Potrebno je da se bolje organizujete jer ste podbacili na poslovnom planu. Ipak krajem ovog perioda vaš glavni fokus je na finasijama.

Ljubav

Nije nemoguće da i vi postanete prilično osetljivi na partnerove opaske. Izgleda da vam ove nedelje saradnja sa partnerom nije jača strana.Pokušajte da iskoristite svoje diplomatske moći i izbegnete manje sukobe i svađe.

Zdravlje

Dobro se osećate.

DEVICA

Za vas je ovo čudna  sedmica zog nedostaka komunikacije i neobičnih očekivanja. Na vama je da filtrirate količinu loših pretpostavki. Krajem nedelje menjate taktiku prema poslu i saradnicima. Zato je vikend opuštajući i lakši za poslovne prilike.

Ljubav

Napravili ste pravi potez i zato računajte na bolju ljubavnu situaciju sa voljenom osobom. Odlučili ste da poštujete sve što ste se dogovorili. Ne potpisujte ništa ove nedelje. Retrogradni Mars iz Blizanaca može doprineti i novčanom gubitku.

Zdravlje

Nestabilno sa bolovima u stomaku.

VAGA

Posao

.Imate vremena da gledate u sebe i u svoje potrebe. Međutim takavo ponašanje neće doprineti boljoj poslovnoj organizaciji.Pred vikend obratite pažnju na jednu solidnu poslovnu ponudu.

Ljubav

Ako ste u dugoj vezi ili braku ovo je nedelja u kojoj govorite sve što mislite. Nećete čutati ni trpeti. Tražite kompromise koji će najviše vama koristiti.Emotivna situacija je  stabilna ukoliko rešavate emotivne probleme.

Zdravlje

Vodite računa o hrani koja vam smeta organima za varenje.

Škorpija

Posao

Odlično je što ste fokusirani na karijeruMerkur jeste u vašem zato možete imati odlične poslovne dogovore toko celog perioda. Vrata vam se otvaraju  za veliku podršku poslovnih partnera  Vaš vladar Mars je retrogradanpa se menja i vaša energija.

Ljubav

Slobodne Škorpije tokom ovog perioda mogu imati lepe trenutke pored voljene osobe.koju  Svakako puno emocija strasti i uzbuđenja.Osobe koje su u dugoj vezi ili braku mogu imati jako dinamičnu nedelju punu obaveza  i zadovoljnih trenutaka.

Zdravlje

Više ne čekate i ne odugovlačite sami se pregledate radi prevencije.

STRELAC

Posao

Previše poslovnih obaveza neće poremetiti vaše poslovne aktivnosti ali će doprineti pojačanom stresu.Obratite pažnju na komunikaciju sa kolegama sa posla jer vas Mars u retrogradnom hodu u Blizancima podstiče na prepirke. Savladajte svoj ego i pogledajte gde možda grešite.Krajem nedelje imate smanjenje poslovnih aktivnosti.

Ljubav

Veoma intezivan period kada su emocije u pitanju. U vama je sve izmešano i ljubav i mržnja. Više ni sami ne umete da savladate oluje promenljivih emocija. Zato sredinom nedelje posvećujete vreme neprestanom kretanju i obavezama prema porodici.Krajem nedelje menja se vaš emotivni život. Strelčevi koji su u braku imaju dobre dogovore sa partnerom . Dok će slobodni Strelci imati potrebu za predahom od emotivnog partnera.

Zdravlje

Odlično se osećate i nemate tegobe.

JARAC

Posao

Ovo je nedjelja u kojoj nemate dobru ali ni laku komunikaciju na poslu i sa kolegama. Zato obratite pažnju na reči i ne hvatajte se za sukobe iz prošlosti. Krajem nedelje počinjete novi posao koji će vam doneti radost izazova.

Ljubav

Pred vama je puno druženja izlazaka i prijatnih trenutaka sa emotivnim partnerom.Merkur u sredu donosi ostvarenje planova.Krajem nedelje na čudan način organizujete svoj emotivni život. Neki zajednički planovi idu na čekanje.

Zdravlje

Odlično se osećate.

VODOLIJA

Posao

Ne prija vam žurka planeta u Škorpiji i zato ste naoštreni na sve i svakoga. Nećete dopustiti da vam neko soli pamet jer ste veoma ratoborni. Vodolije koje se bave privatnim polsom imaju mogućnost bolje zarade do kraja nedelje. Nemojte pretrivati sa toroškovima i nepredviđenim ulaganjem u poslove koji nose pojedini rizik.

Ljubav

Ne bavite se ljubavnim pitanjima jer ste razočarani. Ipak ova nedjelja donosi lekcije iz prošlosti pa ćete doći do emotivnog rešenja. Savet zveda je da se posvetite sebi i dobrim prijateljima koji će vam ulepšati ovu nedelju.

Zdravlje

Jačajte imunitet.

RIBE

Posao

Ovo nije spektakularna poslvna nedjelja ali ćete imati dobre prihode. Ipak Merkur iz Škorpije ima povoljne aspekte ka vašem znaku i donosi vam bolje poslovne mogućnosti.To će vam prijati posle izvesnog zastojao aktivnostima.. Potrebno je da povedete računa o troškovima. Sredinom nedelje možete imati manju neprijatnost kada su pravni poslovi u pitanju.

Ljubav

Merkur u Škorpiji donosi vam bolju komunikaciju sa bračnim partnerom. Bez svađe i naglašenog ega.možete popraviti neke skorašnje nesporazume Sredinom sedmice očekujte interesantan ljubavni susret ako pripadate slobodnim Ribama. Moguć ulazak u bitnu emotivnu vezu.

Zdravlje

Problemi sa hormonima.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar