Šmekerski potez Partizana: Crno-beli krenuli u akciju “Nisi sama” i odlučili da obraduju sve dame! (FOTO)

Ulaznice će moći da se preuzmu na blagajni stadiona u Humskoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Partizan

Fudbalski klub Partizan je odlučio da u saradnji sa Institutom za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“ svim svim ženama koje obave mamografski pregled pokloni 200 ulaznica po utakmici, i to za sve utakmice nacionalnog prvenstva u Superligi Srbije koje crno-beli igraju na domaćem terenu u periodu od 30.oktobra do 13. novembra 2022. godine.

Na ovaj način su crno-beli u mesecu borbe protiv raka dojke želeli da skrenu pažnju na važnost brige o javnom zdravlju i neophodnosti preventivnih pregleda.

Uz prethodno zakazivanje, besplatne preglede na mobilnom mamografu moguće je obaviti svakog dana od 9 do 19 časova na Кalemegdanu (Carigradski drum, ulaz na Кalemegdan iz pravca Uzun Mirkove ulice). Zakazivanje mamografskih pregleda u Beogradu obavlja se radnim danima od 10 do 14 časova putem brojeva telefona 060/7171523 i 060/7171969, kao i putem e-maila: [email protected].

Foto: FK Partizan

Po obavljenom pregledu, žene će dobiti kod na osnovu kojeg na dan utakmice, na blagajni stadiona u Humskoj, dobijaju dve ulaznice za meč koji se tada igra.

Ukoliko broj prijavljenih žena bude veći od kapaciteta mogućih pregleda do 10. novembra 2022. godine, Institut za javno zdravlje Srbije „Batut“ zadržava pravo da vas o tome informiše putem društvenih mreža Partizan.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar