Život koji sam imala PREKINUO se preko noći: Bolna ispovest Anastasije Ražnatović

Nije bilo lako

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: NKostic

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović otkrila je kako je izgledao njen život na Kipru.

Anastasija je bila jako mlada kada joj je saopšteno da će život nastaviti u drugoj državi.

– Život na Kipru pamtim i po lošem, i po dobrom. Sve se to jako brzo izdešavalo. U mesec dana smo život promenili. Tokom letnjeg raspusta nam je saopšteno da je najbolje da se prebacimo na Kipar i da tamo nastavimo školovanje – rekla je Anastasija.

Selidba je za nju bila jako stresna.

– To je za mene bio šok, bila sam potpuno nepripremljena. Jednostavno se sve brzo desilo, život koji sam znala se prekinuo preko noći. Našla sam se u novoj državi, bez prijatelja i porodice, ali eto, preživela sam – kaže pevačica.

Opisala je i kako je izgledao njen regularan dan.

– Tri godine sam se školovana na Kipru. Mogu da kažem da je bilo vojnički. Imali smo uniforme u školi, ustajala sam svako jutro u 5 i 30h, menjala sam dva autobusa kako bih došla do škole. Ceo dan bih provela u školi, pa se posle vraćala kući neposredno pre nego što treba da padne mrak – ispričala je Anastasija.

Bila je u depresiji

Pevačica ne krije da je u tom periodu života upala u depresiju i da je utehu pronalazila u hrani.

– To je period kad sam se strašno ugojila. Bila sam u nekoj vrsti depresije. Osećala sam se usamljeno i to je doprinelo tome da uđem u depresiju. Svašta se u tom periodu dešavalo i to je bilo jako stresno za mene. Za moje malene godine to je sve bio veliki stres – rekla je Anastasija.

Utehu je pronalazila u hrani

Hranom je hranila prazninu koju oseća u sebi.

– Kada razmišljam o tome, to je neka loša strana po čemu pamtim Kipar. Jela sam više nego što treba, hranom sam hranila tu svoju prazninu. To mi je bila neka vrsta utehe, tako sam se nosila sa tim – ispričala je Anastasija.

Ipak, Ražnatovićeva je zahvalna na tom iskustvu.Izvor: Blic

Komentari (1)

  1. Lepo je naucila engleski jezik, i veoma se obrazovala u domenu koliko je skola pruzala. Pismena je izuzetno. Trud i nelaka promena su se isplatili. Bravo Anastasija!

    Odgovori

Ostavite komentar