Poručila preskup telefon, a stiglo joj nešto NEVIĐENO: Kada je otvorila paket, SLEDILA se od šoka (FOTO)

Ona je poručila uređaj koji je koštao 1.500 funti (oko 1.700 evra) preko jedne kompanije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedna žena iz Londona je poručila skupoceni telefon, ali, kada je otvorila paket, ugledala je nešto što nije očekivala.

Ona je poručila uređaj koji je koštao 1.500 funti (oko 1.700 evra) preko jedne kompanije, i oni su ga, kako se navodi, uredno poslali na njenu adresu. Sledećeg dana, kada je uređaj trebalo da bude isporučen, ženu je pozvao kurir i rekao kako se zaglavio u saobraćaju i da će kasniti.

Toga dana niko se nije pojavio sa paketom, a sledećeg, ona i njen suprug videli su sa prozora dostavljača kako dolazi do kuće, fotografiše je i odlazi, pritom ne pokušavajući ni da pozvoni na vrata i uruči paket.

– Nakon što nam porudžbina toga dana nije stigla, pozvali smo kurirsku službu da vidimo o čemu se radi. Rekli su nam da ih je kurir obavestio da je pokušao da dostavi paket, ali da nikoga nije bilo kod kuće, što je apsolutna laž, jer smo bili tu – ispričala je žena za engleske medije.

Ona je dodala da su joj rekli da će paket biti isporučen sledećeg dana, što se i dogodilo.

– Došao je drugi kurir, uredno doneo paket i otišao. Međutim, pravi šok je usledio kada sam otvorila kutiju: unutra nije bilo nikakvog telefona već samo flašica tečnog sapuna za ruke koja košta oko funte – rekla je žena i nastavila:

– Možete li da zamislite? Bila sam u potpunom šoku i stvarno mi je bio potreban telefon. Definitivno je ukraden i to je užasno. Platila sam unapred 150 funti i potpisala ugovor na 36 meseci, čija je vrednost 1.500 funti – istakla je ona.

Prevarena žena kaže da je odmah kontaktirala kompaniju od koje je naručila telefon, koja tvrdi da je isti poslala. Pretpostavlja se da je telefon ukraden na putu do nje, ali će konačnu reč o tome šta se tačno desilo dati istraga.

BONUS VIDEO:Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar