Prvo oglašavanje porodice Šaulić nakon SKANDALOZNE odluke nemačkog pravosuđa: “Ne poštuju ljudski život”

Porodica Šaulić se sada prvi put oglasila nakon skandalozne odluke Okružnog suda u Giterslohu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ubici kralja narodne muzike Šabanu Šauliću, Turčinu Alsinu Leventu sud u Nemačkoj je smanjio kaznu za tri meseca zbog činjenice da je sudski proces trajao dugo, a uzeto je u obzir i to da se optuženi pokajao i to što nema dosije, prenosi Alo. Turčin je najpre bio osuđen na tri godine i tri meseca zatvora, a ta kazna prema mišljenu mnogih nije bila zadovoljavajuća.

Porodica Šaulić se sada prvi put oglasila nakon skandalozne odluke Okružnog suda u Giterslohu.

– Šokirani smo informacijom. Ne zbog toga što je Šaban bio velika zvezda, nego što je bio suprug, otac, deda… Uložili smo žalbu, i nismo želeli da idemo na suđenje jer nam nije bilo do toga. Ne možemo da shvatimo da nemački pravosudni sistem ne poštuje ljudski život – stoji u saopštenju porodice Šaulić.ubica

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se 17. februara 2019. godine na auto-putu kod gradića Gitersloh. Pijani vozač udario je od pozadi automobil u kojem su bili Šaban Šaulić, Mirsad Kerić i Slobodan Stojadinović. Kako su tada javili nemački mediji, osuđeni Turčin je vozio automobil 193 kilometra na čas, a bio je pod dejstvom alkohola i marihuane.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar