Posle ŽELJKA JOKSIMOVIĆA i TIJANE BOGIĆEVIĆ, u petak ispred Skupštine grada pevaće SAŠA KOVAČEVIĆ! (FOTO)

Projekat "Bepgrad pobeđuje" pod parolom "Ostanite kod kuće!"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

U okviru projekta “Beograd pobeđuje” u našem glavnom gradu svakog ponedeljka, srede i petka održavaće se koncerti od 18 časova, koje možete pratiti putem interneta na sledećim sajtovima-  https://live.beograd.gov.rs/  i na Youtube kanalu Live Event

Nakon Željka Joksimovića koji je održao koncert drugog dana Uskrsa i Tijane Bogićević koja je danas imala nastup u Skupštini grada Beograda, pevač Saša Kovačević održaće solistički koncert u petak, 24. aprila.

KONCERT UŽIVO! Željko Joksimović peva ispred Skupštine grada (VIDEO)

On se ovim povodom oglasio i na svom Instagram nalogu napisao:

“Dragi moji, želja mi je da svima koji u petak budu gledali i slušali moj dragi bend i moju malenkost za vreme policijskog časa, rasteram sumorne misli i podelim sa vama najlepša osećanja kroz pesmu. Verujem da pozitivna energija iskazana muzikom okrepljuje duh i telo. Želim da pevamo zajedno i glasno za zdravstvene radnike u nameri da nam što pre stignu bolji i bezbrižni dani sa više povoda za druženje. Vaš Saša Kovačević.”, napisao je pevač i podsetio da njegov nastup možete gledati na njegovom Youtube kanalu, kao i na drugom programu RTS-a.

 

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rsIzvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar