Hrvati PROTERAJU stotine hiljada Srba i budu “dobri susedi”: Nikad ne bismo hteli da budemo takve komšije

Ustaški mediji nisu časili časa, odmah su se oglasili i udarili na Srbiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA/Printscreen

Medijski napadi iz Hrvatske na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića ne prestaju. Neo-ustaški mediji ovaj put su nadmašili sami sebe u svojoj zlobi i pakosti.

Za sebe Hrvati misle da su dobri susedi, verovatno zato što su pobili i proterali stotine hiljada Srba, dok Srbija nikad ne bi htela da bude takav licemeran komšija, pa makar na svoju štetu.

Naime, nakon što su se večeras predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuel Žiofre sastali u Palati Srbija i nakon čega je šef Delegacije predao predsedniku Vučiću Godišnji izveštaj Evropske komisije o Srbiji za 2022. godine, oni su se obratili i izneli zaključke godišnjeg izveštaja.

Predsednik je istakao da u izveštaju piše da gradimo odlične susedske odnose, osim sa Hrvatskom.

– Ono što je važno da Srbija gradi dobre susedske odnose sa svima, osim što su sa Hrvatskom zategnuti, ali neću da spominjem to, jer je to jedna članica EU. Sa drugima imamo i najboljeo odnose. I ono što je važno jeste dijalog sa Prištinom. Nešto loše smo tu ocenjeni, ali Srbija nije izazvala nijednu krizu, ali to je nešto čemu moramo posebno da se posvetimo. Verujem da je ovaj izveštaj bolji što se tiče – vladavine prava – rekao je predsednik.

Ustaški mediji nisu časili časa, odmah su se oglasili i udarili na nas.

Naime, u Jutarnjem listu osvanula je vest sa naslovom “Jasna poruka Beogradu: Srbija mora rešiti odnos s Hrvatskom i uvesti sankcije Rusiji”

Foto: Printscreen

Pošto mi niti želimo niti možemo da pobijemo i proteramo stotine hiljada Hrvata, a očigledno je to parametar po kojem su Hrvati dobri susedi, a mi loši, onda će taj odnos i dugoročno ostati loš.

Jer Srbija svoje prijateljske odnose gradi na poverenju i fer-igri, nikako na podmuklosti i napadima.

Za njih je Vučić zli denacifikator i tiranin i psihopata, sve je, samo zato što hoće da položi jedan cvet u Jasenovcu, a sve to zajedno je dokaz ustaške iskompleksiranosti. Oni bi da budu dobre komšije, a da se prema komšijama ponašaju neprijateljski.

Prave komšije ne zabadaju jedni drugima nož u leđa radi svoje koristi, a Hrvati su dosta puta pokazali da je Srbija njima kamen spoticanja i faktor koji im nabija komplekse, te bi da je se reše kako god znaju i umeju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar