Glumio je slatkog dečaka u “Dva i po muškarca”: Seriju su svi obožavali, a on je danas naziva SMEĆEM

Na vrhuncu svoje karijere bio je najplaćenija dečja televizijska zvezda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Zvezda serije “Dva i po muškarca” Angus Tarner Džons (28) postao je slavan kao dete kada je u humorističnoj seriji uz Čarlija Šina i Džona Krajera glumio malog Džejka Harpera.

U spomenutoj hit seriji glumio je nećaka Čarlija Šina, a poznat je i po ulogama u filmovima “Džordž iz džungle 2″,” Raspad sistema”, “Početnik i Simpatiko”, gde se pojavio uz Šeron Stoun i Nika Nolta. No već godinama se nije pojavio ni u jednom filmu ili seriji.

Foto: Printscreen

Od 2012., kad je napustio sitkom koji ga je proslavio i time šokirao obožavaoce, u potpunosti se odvojio od bilo kakve povezanosti sa serijom koja ga je proslavila. Štaviše, “Dva i po muškarca”, hit seriju u kojoj je glumio, sada naziva “prljavštinom” koja se ne poklapa s njegovim verskim načelima pa je pozvao i fanove da ga ne gledaju.

– Glumio sam u toj seriji, ali sada više ne želim da budem deo nje. Molim vas, prestanite da je gledate i punite glavu smećem. Da znate kakve posledice ima za vaš mozak, verujte da biste odmah prestali da je gledate – izjavio je za strane medije poznati glumac.

Foto: Printscreen

Na vrhuncu svoje karijere Džons je godinama bio najplaćenija dečja televizijska zvezda, zarađujući oko 300.000 dolara po epizodi do 2012., kada je napustio seriju zbog verskih uverenja nakon što je ponovo otkrio svoju hrišćansku veru.

Iako se nada povratku u glumačke vode, želi da mu se to dogodi pod određenim uslovima, kako bi sve bilo u skladu s hrišćanskim verovanjima koja sledi, budući da je uključen i u razne verske organizacije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar