Lekar im rekao da će SLOMITI VRAT detetu ako se rodi živo: Reakcija majke IZNENADILA je sve

Izjave žene govore kako osoblje ”Planned Parenthood-a” nije bilo srećno odlukom majke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Ilustracija

Bivša pacijentkinja ”Planned Parenthood-a”  ispričala je zastrašujuć plan koji je lekar, zadužen za intervenciju kiretaže, imao i koji je želeo da realizuje ukoliko se dete rodi živo i pobačaj ne uspe.

Naime, ako bi se dete rodilo živo, kako navodi anonimna žena za Pro-Life Action službu, lekar je izjavio da bi njegov lekarski tim slomio vrat detetu.

Nakon što se upoznala sa varvarskim načinima koje su primenjivali lekari iz St. Louisa, Minesote, žena koja je tada bila 22 nedelje u trudnoći odlučila je da ne ode na kiretažu.

Žena se prisetila lekara koji joj je ubrizgao digoksin, koji uzrokuje srčani zastoj kod nerođenog deteta, ali to se pokazalo neuspešno. Zbog toga je upitala lekare: „Da možete sada da izvučete dete napolje, dok ono još diše, dok mu srce kuca, šta biste učinili“?

– Dobila sam ovaj odgovor: „Obično ovo ne govorimo ženama, jer nas obično ovo niko ne pita, ali ako bi trebalo da nastavimo sa pobačajem, a dete izađe napolje živo i zdravo, vrlo verovatno je da bismo slomili vrat detetu – nastavila je žena, prenosi Faithwire.

Istog trenutka žena je odlučila da stane sa kiretažom, što je iznenadilo sve prisutne. Odlučila je da zadrži svoje nerođeno dete. Ispovest ove žene dolazi nedugo nakon sudske borbe između države Virdžinije i Ralfa Nordama koji je zastupao zakon koji nije prošao jer se navodno njime podržavalo čedomorstvo.

Virginia De. Kathy Tran (D), vodeći sponzor zakona koji bi omogućio građanima lakši pristup pobačaju u kasnom stadijumu trudnoće, tvrdi kako bi ovaj zakon omogućio pobačaj ženi, čak i ako je ona započela s rađanjem. Nordam, koji je podržavao zakon, rekao je da bi novorođenče, nakon rođenja uživalo udobnost i da bi bilo oživljavano ukoliko bi to majka i porodica želeli, nakon čega bi se razvila rasprava o tome između lekara i majke.

Šta je lekar odgovorio?

Izjave žene govore kako osoblje ”Planned Parenthood-a” nije bilo srećno odlukom o obustavljanju pobačaja, tvrdivši kako su oni pokušavali da joj prodaju svoju uslugu pobačaja.

– Što sam im više govorila da ne želim, to je više izgledalo kao da mi pokušavaju prodati nešto, poput prodavača koji ne prestaje sve dok ne kupite neki od njihovih predmeta ili proizvoda – priseća se.

– Tako je to izgledalo, kao da mi pokušavaju prodati ovaj pobačaj – rekla je majka.

Hvala Bogu, ova mlada majka odlučila je drugačije. Rodila je zdravo, muško dijete.

BONUS VIDEO:



Izvor: Faithwire

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar