Lekari joj 14 puta savetovali da ABORTIRA: Izdržala je trudnoću, a onda se dogodilo ČUDO (FOTO)

Kiera je uprkos komplikacijama odbila pobačaj, pa je to izazvalo niz komplikacija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Kiera Meldrum, tada 20-godišnja trudnica iz Jorka, dobijala je savete lekara za pobačaj gotovo u svakoj nedelji trudnoće, nakon što je pregled pokazao da je njeno dete imalo poremećaj s radom creva.

Uprkos komplikacijama, odbila je pobačaj

Naime, Kiera je uprkos komplikacijama odbila pobačaj, pa je to izazvalo niz komplikacija, ali Kiera, koja je pretrpela četiri prethodna pobačaja, odbila je da pobaci svoju ćerku.

Kiera se porodila u 34. nedelji i bila je prestravljena da ne izgubi ćerku, koju je nazvala Lili-Rouz, jer su je hitno odveli na operaciju nekoliko minuta nakon rođenja.

Ali nakon više operacija koje su bebi spasile život i osam dugih nedelja u bolnici, Kiera je konačno uspela da odvede svoju ćerku kući.

– Odbila sam da pobacim Lili-Rouz svaki put kada su mi rekli, i presretna sam što sam slušala svoje srce umesto lekara. Kada sam rodila šest nedelja ranije, prestravila sam se da ću da je izgubim. Gledajući ih kako je vode od mene na operaciju mi je slomio srce. Uvek sam imala osećaj da će biti u redu, a kada je je vidim da odrasta zdravo i snažno, to mi samo pokazuje da majka uvek najbolje zna – rekla je.

Bojala se da će ugroziti bebin život

Tokom trudnoće joj je stalno bio natečen stomak. Lekari su savetovali Kieri da joj se isuši stomak jer se nakupljala amniotska tečnost, ali ona se previše bojala da ugrozi život Lili-Rouz i odbila je.

Kiera je rekla:

– Trbuh mi se izuzetno naduo i osećala sam se kao da nosim džinovski bolni balon s vodom u stomaku. Lekaru su rekli da isušivanje tečnosti može da naudi mojoj bebi, a nakon što su mi rekli da je već loše, znala sam da ne smem da učinim ništa rizično. Neprestano sam bila u bolovima, ali morala sam da uradim sve kako bih zaštitila svoju bebu ili to sebi nikada ne bih oprostila.

Lili-Rouzje imala redak urođeni defekt koji pogađa između 1-3 bebe na svakih 10.000 rođenih i zahteva složenu specijalističku operaciju da bi se ispravio.

Beba je rođena s komplikacijama, morala je da provede neko vreme u inkubatoru, ali je preživela. Sada je sve jača i zdravija, ali će biti intolerantna na laktozu.

BONUS VIDEO:



Izvor: metro.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar