Dnevni horoskop za 10. oktobar: Vodolije, ne razmišljate o ljubavi, Vage, više pričajte sa partnerom

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Na poslu budite veoma oprezni jer su moguće negativne posledice. Ukoliko ste u dugoj vezi ili braku danas ne očekujte naročita iznenađenja u ljubavi. Uživajte u rutini deleći romantične trenutke sa partnerom. Zdravlje  je sasvim dobro i stabilno.

BIK

Užurbani ste na poslu jer se dešava toliko toga novog i nepredviđenog. Novi načoini rada i nove procedure su dobar izazov za vas.Nije potrebno da se ponovo prepuštate avanturi iz bliske prošlosti. Polje zdravlja nije ugroženo hroničnim tegobama.

BLIZANCI

O budućnosti na poslu je dobro planirati ali je potrebno i verovati u sebe i svoje realne mogućnosti. Prolazan avantura na emotivnom polju može biti korisna. Tako se otvarate za nova iskustva i prilike. Zdravlje je sasvim solidno i dobro.

RAK

Progone vas vizije crne i neprijatne budućnosti i unapred brinete. Nije sve baš u vašoj režiji da bi toliko bili zabrinuti. Slobodni Rakovi mogu iskoristiti prisustvo osobe da bi uživali u današnjem danu. Polje zdravlja je bez većih tegoba.

LAV

Danas je potrebno da se povlačite, smirite i prepustite situacijama koje će se same razviti i rešiti. Nije potreban vaš upliv u sve poslovne probleme. Uveravate se da nema ničega između vas i potencijalnog partnera.Zdravlje je veoma dobro.

DEVICA

Čuvajte se situacija u kojima biste mogli doći u konflikt sa poslovnim saradnicima. Manji problemi na poslu rešavaju se do kraja dana. Ukoliko nemate partnera mogli biste se naći u situaciji da birate između više kandidata. Zdravlje stabilno.

VAGA

Blistati je lepo ali danas je potrebno da se odmorite i napravite dobar radni raspored.Novac sporo dolazi ali vi trošite kao gliser.  Pokušajte da smanjte prohteve za skupim i nepotrebnim stvarima. Razgovor sa partnerom. Zdravlje  promenljivo.

ŠKORPIJA

Nemojte svako neslaganje pretvarati u otvoren konflikt da bi dokazali koliko ste u pravu. Sačekajte popodne i biće mnogo bolja komunikacija sa saradnicima. Odolite iskušenju da idete u kontra napad kada vas neko kritikuje. Zdravlje dobro.

STRELAC

Ukoliko imate poslovnog partnera mogli biste doći u situaciju da menjate već ugovorene ugovore.Očekujte promene u isplati novca ili plate. Jako želite da jedan prijateljski odnos pretvorite u ljubavni. Zdravlje je bez većih tegoba.

JARAC

Bujicom reči dovodite sebe u nepriliku nerazumevanja od strane poslovnih saradnika. Imajte malo strpljenja i motivacije da pomognete a ne da napadate. Potcenjujete ljubav jedne Škorpije a to vam se može olupati o glavu. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Posmatrajte i učite u hodu to je vaša najbolja osobina. Zaćutite kada mislite da reagujete burno može vam se isplatiti. Prepuštate se izlascima i zabavi sa bliskim prijateljima. Ne razmišljate o ljubavi. Zdravlje je sasvim solidno.

RIBE

Imate jaku konkurenciju na poslu i zato je potrebno da ste dobro koncentrisani na rad i prilike. Kreativnost poboljšava posao. Ukoliko ste u braku ili vezi osećate različite emocije prema voljenoj osobi. Odlično je vaše opšte  zdravlje.  

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar