Milovi mediji samo SEJU MRŽNJU prema Srbiji: Đukanović naredio kampanju protiv naše zemlje

Jasno je da je jedina poenta ovog i sličnih naručenih tekstova napad na Srbiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC, Foto: Printscreen

Mediji koji se nalaze pod uređivačkom kontrolom predsednika Crne Gore Mila Đukanovića nastavljaju da seju mržnju prema Srbiji!

Portal Pobjeda je tako objavio tekst pod naslovom “Srbiji daju energetski resurs na štetu budžeta Crne Gore” u kome se tvrdi da Rudnik uglja Pljevlja prodaje mrki ugalj Elektroprivredi Srbije po dva i po puta nižoj ceni od Rudnika uglja Banovići i 15 puta niže od cena na svetskom tržištu.

Dalje se navodi da izvori Pobjede bliski Rudniku uglja Banovići tvrde da je prosečna cena po toni kojim Srbija plaća ugalj 145 konvertabilnih maraka po toni, odnosno 72,5 evra.

Milov medij u svojoj sumanutoj mržnji prema Srbiji ide toliko daleko da ugovor između EPS-a i rudnika opisuje kao “sličan ugovorima kolonijalnih sila sa afričkim državama i Indijom”!?

Foto: Printscreen

– Prosta matematička kalkulacija pokazuje da je ugovor sa EPS-om štetan i krajnje nepovoljan po državu Crnu Goru, da suštinski predstavlja raubovanje energetskih resursa, slično ugovorima kolonijalnih sila sa afričkim državama i Indijom – navodi se u tekstu.

Jasno je da je jedina poenta ovog i sličnih naručenih tekstova napad na Srbiju, te da je sve urađeno po diktatu Mila Đukanovića, koji je očigledno naručio kampanju protiv naše zemlje.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar