FEŠN NO-NO: Ovo su najgore modne kombinacije koje morate da izbegavate

Nikako ne kombinujte ove stvari

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Pexels

Niste sigurni da se razumete u ono što je moderno, a želeli biste da više ne pravite modne greške?

Trendovi se menjaju iz sezone u sezonu, a mnogi, zbog konstantnih promena, misle da u današnje vreme svaka kombinacija ima smisla, što nije baš tačno.

Ovo su stvari koje nikako ne bi trebalo da kombinujete ako želite da igrate po pravim modnim pravilima:

Nekoliko uskih stvari

Foto/Pixabay.com

Treba u svemu imati ravnotežu, a to pravilo se odnosi i na imidž i stil. Prekinite da pokušavate da naglasite figuru isključivo uskim stvarima, zato što u većini slučajeva ovakvo preterivanje može izgledati i vulgarno.

Najbolje rešenje je kombinacija – gornji uski deo i opušteni donji ili obrnuto – uski donji deo i širi gornji deo. Proporcije tela će vam ovako biti dovoljno naglašene i izgledaćete odlično i moderno.

Više stvari većih veličina

Foto/Pixabay.com

I ove sezone je aktuelan trend širokih stvari, ali i ovde je bitna umerenost, jer u suprotnom rizikujete da svoju figuru predstavite na totalno drugačiji način od onoga kakva je zaista.

Najbolje u oversize modelima izgledaju gornja odeća, kardigan, džemper ili košulja, koju treba kombinovati sa labavim donjim delom – pantalonama  ili farmerkama.

Plitke farmerke i krop top

Foto/Pixabay.com

U slučaju ove kombinacije je teško naglasiti figuru, a osim toga, previše otkrivenog tela najčešće izgleda neprikladno.

Ukoliko ste izabrali krop top, farmerice ili suknja treba da budu dubokog struka. Gornji deo se može nadopuniti jaknom ili košuljom od većih dimenzija ili možete sa urbanim kombinezonom da ukombinujete vaš krop top.

Torba i cipele iste boje

Foto/Pixabay.com

Nekadašnje trendseterke su dokazale da je dovoljno da odaberu boju cipela koja će odgovarati boji torbe ili obrnuto. Sada, modni dizajneri i stilisti savetuju izbegavanje ove kombinacije.

Izuzeci u boji mogu biti jednobojne nijanse. Ipak, vredi biti oprezan: oni moraju biti vizuelno različiti. Na primer, iz jedne palete možete odabrati svetlu i tamnu nijansu iste boje.

Stvari i cipele visoke do kolena

Foto/Pixabay.com

Ukoliko ne želite da izgledate staromodno, treba da izbegavate ovu kombinaciju. Suknja dužine do kolena sa čizmama do kolena vizuelno skraćuje čak i veoma visoke devojke.

Preporuka je da čizme nosite isključivo u kombinaciji sa mini suknjama.

Hulahop čarape sa sandalama

Sandale podrazumevaju bosa stopala, pa upotreba čarapa definitivno nije neophodna. To su letnje cipele, koje treba nositi samo u letnjoj sezoni. Takvu kombinaciju možete videti na modnoj pisti, ali u stvarnom životu je bolje da čarape ostavite po strani.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

JEDNOSTAVNO JE PONOVO U MODI: Ovaj trend će obeležiti leto pred nama! (FOTO)

SEDITE, JER ĆE VAM SE OD CENA ZAVRTETI: Luj Viton prodaje sportsku opremu (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Cosmopolitan.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar