Hrvati napravili ogroman skandal u Beču: Divljali u Austriji, ostavili strašan nered iza sebe! (VIDEO)

Deponiju su napravili od količine smeća koju su ostavili

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Hrvatska je pobedom protiv Austrije u Beču osvojila grupu u diviziji A, a imaće priliku i da bude šampion iste.

Ipak, njihovi navijači nisu ostavili baš lep utisak u glavnom gradu ove države, pošto su pravili haos i ostavili su ogroman nered posle utakmice.

Prvo su se međusobno potukli u “Prateru” zbog različitog političkog mišljenja, a isto su preneli i na tribine stadiona, da bi onda reagovala interventna policija, koja je imala fokus na one navijače koji politički neprimereno skandiraju.

Više od 20.000 navijača ostavilo je ogromno smetlište iza sebe, a prouzrokovali su i bes građana koji koriste liniju metroa U2, koja vodi do stadiona “Prater”, a koje tog dana više nije funkcionisala, nego što jeste.

Radnici bečkog gradskog prevoza su u nekoliko navrata morali da se izvinjavaju putnicima zbog nepredviđenih okolnosti i to putem razglasa na stanicama.

– Žao nam je što toliko dugo čekate na liniju U2 na stadionu Prater. Imali smo problema sa nekoliko agresivnih navijača koji su išli na utakmicu, a zbog kojih smo morali da obavestimo bečku policiju – glasilo je izvinjenje Viner Linijena sugrađanima.

Na kraju je ta stanica morala da bude zatvorena, a očigledno revoltirani čelnici gradskog saobraćajnog preduzeća poslali su hrvatskim navijačima dodatnu poruku, posle koje će morati da se zapitaju o svom ponašanju.

– Fer plej nije bitan samo na terenu, nego i u javnom gradskom prevozu. Ako nećete da ga se pridržavate, onda ne možete ni da koristite naš prevoz – ljutito su saopštili iz Viner Linijena.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar