ODLUKA DONETA! Ovo je NOVO RADNO VREME prodavnica i zelenih pijaca u Beogradu

Uz napomenu da je obavezno je korišćenje zaštitne opreme i držanje socijalne distance između kupaca i prodavaca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay/Alexas_Fotos

Prodavnice na teritoriji Beograda moći će da rade do 18 sati, odlučio je Gradski štab za vanredne situacije.

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević rekao je da je usvojena odluka o novom radnom vremenu prodajnih objekata i zelenih pijaca na otvorenom na teritoriji grada Beograda.

“Prodavnice će moći da organizuju svoj rad tako da budu otvorene maksimalno do 18 časova, dok će pijace na otvorenom moći da rade od 7 do 15 časova”, rekao je on, prenosi Beoinfo.

RADNJE, FRIZERSKI SALONI, KAFIĆI: Evo kada će šta biti otvoreno (CEO SPISAK SA DATUMIMA)

U svim prodajnim objektima i pijacama na otvorenom obavezno je korišćenje zaštitne opreme i držanje socijalne distance između kupaca i prodavaca, kao i preduzimanje mera svakodnevne dezinfekcije objekata i radnih površina.

Nikodijević je rekao da se nastavlja aktivnost JKP „Gradska čistoća” na suzbijanju larvi komaraca na otvorenim površinama.

“U proteklih mesec dana tretirano je 1.500 hektara površina u Beogradu, a obuhvaćene su kanalske mreže na levoj obali Dunava, kao i kanali na desnoj obali Save, Makiškom i Surčinskom polju, Ostružnici, Umci kao i na području opštine Novi Beograd na nasipima od bloka 45 do mosta kod Ostružnice”, rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar