Crnogorci provocirali Bosance povicima “burek sa sirom”, a sada su dobili brutalan odgovor! (VIDEO)

Fenomenalan potez domaćina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube

Svi se dobro sećamo prvog duela između Crne Gore i Bosne i Hercegovine odigranog u Podgorici u okviru UEFA Lige nacija.

Tada su navijače domaće selekcije nasmejali čitav Balkan povicima sa tribina “burek sa sirom” čime su pokušali da isprovociraju svog rivala, ali su samo izmamili njihove osmehe.

Sada nam sledi revanš duel u Zenici na stadionu “Bilino Polje”, a jedan ugostitelj iz ovog mesta dosetio se kako će dočekati goste iz Crne Gore.

Naime, u jednom restoranu je već spremna gozba za preko 500 gostiju iz Crne Gore koji dolaze na meč. Vlasnik lokala je to obećao još posle prvog meča, a to je sproveo u delo, pa će pristalice naših južnih komšija uživati u čuvenoj sirnici, ali i jagnjetini, piletini i ćevapima. Veruje da neće moći ni da pojedu sve što im se nudi, prenosi Klix.ba.

– Ja sam obećao i to ispunjavam. Kombi nas je ujedinio, dok su neki mislili da će s tim napraviti problem. Eto šta je napravio – smeje se vlasnik ovog lokala.

Jedan od gostiju bio je i Dejan Tiganj iz Nikšića koji je izjavio kako je svratio samo da se zahvali vlasniku lokala na gostoprimstvu, ali da mu je na prvi ulazak u lokal zastala knedla u grlu.

– Volim Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru više, ali Bosnu ne toliko manje. Potrebno je tako malo da se ljudi zbliže i da razlike postanu ono što će nas spojiti – rekao je ovaj navijač.

Sličnog su utiska i drugi gosti iz Crne Gore, koji su se rado odazvali pozivu, ali ipak očekuju pobedu svog nacionalnog tima. To ističu Mirko Stanić iz Cetinja i Bejto Šahmatović, koji su bili u istom lokalu.

– Rado smo se odazvali pozivu, a mnogo bitnije od hrane je druženje i gostoprimstvo, koji šalju bolju sliku. Fudbal i sport treba da spajaju ljude.

BONUS VIDEO:

Došao u Beograd da spasi karijeru, a sada je izvređao Srbiju: Bivši as Crvene zvezde uputio teške reči!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar