Nadal “izmislio toplu vodu”: Nije realno šta je izjavio!

Kao da ovo nikome već sad nije jasno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/Emilio Naranjo

Španski trener Toni Nadal izjavio je da Karlos Alkaraz ima najviše šansi da zameni “veliku trojku”, koju čine Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Ðoković, prenose mediji sa Iberijskog poluostrva.

Alkaraz je pre pet dana prvi put karijeri osvojio grend slem titulu, pošto je u nedelju trijumfovao na Ju-Es openu. Mladi teniser je od ponedeljka zvanično prvi na ATP listi.

– Karlos je za dve nedelje ostvario nešto o čemu mnogi sjajni teniseri sanjaju celu karijeru. Zrelost uz koju je uspeo ovo da ostvari je teško nadmašiti. O njemu su mi pričali kada je imao 12, 13 godina. Ja sam ga prvi put gledao kada je imao 14, 15 godina. Tada me je impresionirao. Alkaraz je pokazao da je teniser koji ima najviše šansi da zameni “veliku trojku” – rekao je Nadal.

Ovom izjavom je praktično “izmislio toplu vodu”, što se kaže za nekog ko misli da je inovator u određenoj sferi, a da nije svestan da to nešto već dugo postoji. Preciznije, potpuno je jasno da će Karlos Alkaraz naslediti Novaka, Rafu i Rodžera, pa, uostalom, već sad je prvi na ATP listi?!

Toni Nadal je trenirao Rafaela Nadala od 1990. do 2017. godine, a trenutno sarađuje sa Kanađaninom Feliksom Ože-Alijasimom.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar