Anđelina Džoli PONOVO tužila Breda Pita: Sada mu traži 250 MILIONA dolara, a evo zbog čega

Razveli su se 2016. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Kompanija Anđeline Džoli podnela je tužbu tešku 250 miliona dolara protiv Breda Pita zbog francuskog vinograda.

U najnovijoj tužbi se tvrdi da je njen bivši suprug pokušao da “preuzme kontrolu” nad imanjem od 1.300 hektara. Tužba se odnosi na francusku vinariju koju je nekadašnji slavni par zajedno kupio tokom svoje veze.

Od kada su 2016. objavili da se razvode, Džolijeva i Pit su bili upleteni u težak brakorazvodni postupak koji se tiče starateljstva nad decom i imovinskih nesuglasica.

Anđelina Džoli i Bred Pit, Foto: Printscreen/Youtube

Tužba se odnosi na francusku vinariju koju je bivši par kupio zajedno tokom svoje veze.

Sudski dokumenti dostavljeni su ove nedelje i u njima je navodeno da je Bred Pit pokušao da “preuzme kontrolu” nad imanjem od 1.300 jutara “u znak odmazde” zbog “postupka razvoda i starateljstva”.

Bred i Anđelina, koji su se venčali 2014. godine, uložili su desetine miliona dolara da renoviraju zgrade i poboljšaju prinos grožđa na Chateau Miraval SA, imanju na jugu Francuske koje su platili 25 miliona evra.

U tužbi se dalje navodi da je Bred Pit protraćio milione novca kompanije na “projekte sujete”, koji uključuju i više od milion dolara koje je dao da se napravi bazen.

Pit tek treba da se sam pozabavi najnovijom tužbom, poručuje izvor blizak glumcu za Us Weekly.

foto: Profimedia

– Nažalost, ovo je još jedno ponavljanje i prepakivanje starog materijala kako bi se pokušala odvratiti pažnja od ponašanja druge strane, prenosi Independent.

Spor oko vinarije počeo je prošle godine kada je Pit podneo dokumente sudu, optužujući Džolijevu za “sistematsku opstrukciju” njegovog upravljanja u vinariji, ali i da je prodala svoj deo udela u vinogradu, a da mu nije ponudila priliku da ga prvo on kupi.

U junu ove godine, Pitovi advokati su tvrdili da je pod njegovim upravljanjem posao u vinogradu prerastao u “priču o međunarodnom uspehu vrednu više miliona dolara”, kao i da Anđelina tome “ništa nije doprinela”.

Foto: Shutterstock

Prema Bredovoj tužbi, Džoli je prodala svoj udeo firmi za proizvođnju alkoholnih pića sa sedištem u Luksemburgu koju kontroliše ruski oligarh Jurij Šefler, bez Pitovog znanja.

– Kroz ovu prodaju, Džoli je pokušala da nanese štetu Pitu – navodi se u dokumentima podnetim sudu do kojih je došla novinska agencija PA.

Glumci zajedno imaju šestoro dece, Medoksa, Zaharu, Paksa, Šajlo, Vivijen i Noksa oko čijeg starateljstva takođe postoji spor, a Anđelina je podnela tužbu protiv Breda i zbog zlostavljanja.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar