Ustaša Plenković svojim medijskim psima: Dok sam živ Vučiću NEĆU OPROSTITI što pita za žrtve Jasenovca

Ovi očajnički potezi Plenkovića i njegovih medija idu upravo odatle - od toga da predsednik Srbije neće i ne da da se ćuti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Ustaški mediji u bolesnoj kampanji protiv Srba ne miriju, a ustaško ludilo na čelu sa Andrejem Plenkovićem i dalje divlja.

Naime, sada je sve otišlo toliko daleko da ličnim uvredama idu na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Optužbe toliko pokušavaju da svedu na lični nivo i da od Vučića naprave problem, a zapravo je problem to što žele da se zauvek ćuti o stvarima o kojima Vučić ne da i neće da ćuti.

Ovi očajnički potezi Plenkovića i njegovih medija idu upravo odatle – od toga da predsednik Srbije neće i ne da da se ćuti.

U proustaškom Večernjem.hr i 24 sata.hr osvanuli su sramni tekstovi kojima Plenković poručuje: “Sve dok sam živ neću oprostiti Vučiću što se drznuo da pita za zločin na Petrovačkoj cesti i u Jasenovcu.”

 

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Ustaše su navikle za vreme bivših režima da Srbi ćute i trpe, da se ne usuđuju da pomenu svoje sunarodnike, nevino stradale i prognane. Međutim, sve se to promenilo otkad je na vlasti predsednik Vučić, koji ne dozvoljava da se zločini nad Srbima zaborave, već glasno govori i o Jasenovcu i o “Oluji”, tako da čuje ceo svet.

Predsednik Vučić neće da ćuti po cenu toga da ga ustaški mediji razapnu, jer ne vodi politiku bivše vlasti koja glasi: Lakše je ćutati i reći sebi “ma ionako su mrtvi, bolje da ćutim nego da me medijski terorišu”.

Ustaškom režimu i medijima očigledno smeta što Srbija pamti i što je Dan sećanja na sve stradale i prognane u “Oluji” obeležila u prisustvu predsednika Vučića 4. avgusta u Novom Sadu.

Najviše bi voleli da Srbi pognu glavu, da ne pričaju o svojim stradanjima, da budu večiti krivci iako su žrtve. Ipak, dok je predsednik Vučić na vlasti, neće moći da se zaboravi nijedan nevino stradali civil, starac, žena, dete… Srbija pamti i pamtiće!

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar