Videla je “BUBULJICU” na kapku, a onda je nešto ogavno ISKOČILO odatle: Jezivo je bolelo, pa puklo (FOTO)

Ženi se u jednom momentu potpuno zatvorilo oko, pa je sama iscedila otok

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Facebook

Jedna Britanka opisala je užasno iskustvo kada je osetila da joj je “parazit” iskočio iz kapka. Luiz Edvards (34) iz Liverpula kaže da se osećala kao da je u filmu o vanzemaljcima dok je „parazit sa nogama“ izlazio iz njenog oka, piše Leverpul Eho.

Ona se probudila 22. jula i pronašla nešto što je ličilo na tačku na njenom desnom oku i u početku je mislila da ju je ujela neka buba. Kasnije tokom dana, primetila je da se rana povećava, do te mere da joj je otok zatvorio oko. Sledećeg dana otišla je u očnu bolnicu u Liverpulu na pregled.

– Bila sam u svojoj kući, nisam skorije išla nigde. Bila sam u Turskoj oko mesec dana ranije, a nedelju dana ranije u kamp prikolici, ali danima posle se ništa nije pojavilo. Spavam sa otvorenim prozorima, pa je možda nešto ušlo unutra, a onda kada sam se probudila imala sam ovu stvar, nalik bubuljici – rekla je žena za pomenuti list.

Fotografiju “bubuljice” na kapku možete pogledati OVDE.

Onda je kazala kako su lekari probali da iscede otok, dali joj antibiotike i poslali je kući.

– Sledećeg dana nisam ni videla jer mi se oko zatvorilo. Inače imam jako loš vid i oko sa mrljom je zapravo moje dobro oko. Nisam mogla ništa da vidim pa sam se vratila – ispričala je Luiz.

Ona je objasnila kako je zatim nastupio “najgori bol koji je ikada osetila” i da ga je osećala u zubima, glavi i očima, ali joj je rečeno da nastavi da redovno pije antibiotike. Onda je ipak poslušala savet komšije, koji joj je predložio da u pomoć kipuće vode izvuče iz rane šta god da je unutra.

– Osetila sam nešto poput pucanja i kada sam ga stisnula ta stvar je počela da izlazi. Vikala sam tati da dođe i pogleda, a on je rekao da je to neka vrsta parazita sa nogama – rekla je ona.

Luiz se vratila pravo u očnu bolnicu “Svetog Pavla” gde je ranije bila, ovaj put sa fotografijama parazita koje je pokazala medicinskim sestrama. Jednu od njih možete pogledati OVDE.

– Jedna od medicinskih sestara se nasmejala i rekla da liči na nešto iz filma o vanzemaljcima. Osećala sam se kao da sam u filmu o vanzemaljcima – našalila se žena.

Luiz trenutno čeka kontrolu kod svog lekara opšte prakse i nada se da će saznati više o tome šta je to izašlo iz njenog kapka.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Liverpool Echo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar