Ovo je BRAČNI PAR koji je tezgario za KAVAČKI klan: Danijel i Danijela po honorar išli kod Zvicera (FOTO)

Njegova supruga je osumnjičena da je, zloupotrebljavajući službeni položaj proverama kroz baze podatka BIA, pribavljala podatke koje je agencija vodila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

Odsečen je još jedan krak kriminalne hobotnice Radoja Zvicera. U Beogradu su uhapšeni policajac iz Uprave kriminalističke policije Danijel J. (41), njegova supruga, inače radnica Bezbednosno-informativne agencije, Dušica J. (39), bivši policajac Milivoje К. (48), kao i Ž. F. (48) iz Aranđelovca, koji su radili za šefa „kavačkog klana”, ali i prljavog crnogorskog policajca Ljuba Milovića (32).

Кako je saopšteno iz MUP, sumnja se da je ova četvorka bila deo organizovane kriminalne grupe koja je u dužem vremenskom periodu krijumčarila velike količine kokaina prekookeanskim brodovima iz Južne Amerike u države Evropske unije, a potom novac stečen prodajom narkotika transportovala iz EU u Srbiju i Crnu Goru.

PAJA PROVERAVAO I VELJU

– Danijel, koga mnogi znaju i po nadimku Paja, za potrebe ove grupe i na zahtev drugih članova te grupe vršio je i provere kroz baze podataka MUP, pribavljao podatke o istragama koje vodi UКP i te podatke neovlašćeno saopštavao članovima ove grupe. Sumnja se da je proveravao i podatke vezane za Veljka Belivuka. On se sumnjiči i da je iz Srbije u Crnu Goru transportovao veću količinu novca stečenog od prodaje kokaina, a deo novca je ulagao u krijumčarenje ove droge iz Južne Amerike u EU – otkriva izvor Objektiva.

Foto: Facebook

Njegova supruga je osumnjičena da je, zloupotrebljavajući službeni položaj proverama kroz baze podatka BIA, pribavljala podatke koje je agencija vodila.

– Bivši policajac Milivoje К. je učestvovao u organizaciji krijumčarenja kokaina i prikupljanju novca od prodate droge. I on je učestvovao u transportu novca iz Srbije u Crnu Goru, a deo novca stečenog od prodaje kokaina ulagao je u izgradnju nekretnina i u Srbiji u Crnoj Gori – otkriva naš izvor.

Piše: D.Ć. – K.K.

Ostatak ove i ostale aktuelne teme pročitajte u sutrašnjem štampanom izdanju Objektiva

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar