“Dete ostalo bez teksta”: Evo šta je Zoran Marjanović GOVORIO maloj Jani nakon Jeleninog ubistva (VIDEO)

Marjanović je u razgovoru sa Lepim Mićom otkrio šta je rekao ćerki Jani nakon što je pronađeno Jelenino beživotno telo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bg, Printscreen

Kompozitor Zoran Marjanović juče je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović, koja je život izgubila 2016. godine. Zoran je nakon gubitka supruge ušao u rijaliti “Zadruga”, a tom prilikom se dotakao i nemilog događaja

Marjanović je tada u razgovoru sa Lepim Mićom otkrio šta je rekao ćerki Jani nakon što je pronađeno Jelenino beživotno telo:

– Ti i ja smo ostali, a kada smo krenuli za njom, više je nije bilo. Sutradan je policija pronašla, nju je napao neki zlikovac. Majka je poginula od strane zlikovca. Dete je ostalo bez teksta – govorio je Marjanović tada, pa dodao:

– A ko je zlikovac? I sad da bih joj objasnio, na Jutjubu sam našao neka hapšenja naše policije pa sam joj objašnjavao vidiš ovo je zlikovac, hapse ga i vode ga u zatvor. Ona ima veliku želju da ti zlikovci nikada ne izađu napolje. Svaki dan čeka “jel ima na televiziji, jel su prikazali tog”. Dete očekuje tu pravdu i svaki dan pita za to. Rekao sam joj da na tome radi vrhunski tim naše policije, bićemo strpljivi, oni će to rešiti… – otkrio je Zoran Marjanović tokom svog boravka u “Zadruzi”.

Nakon Zoranovog hapšenja oglasio se i Lepi Mića.

– Sada sam slušao izjave advokata i vidim da su jako ljuti i nervozni. Očekivao sam i jedno i drugo. Jedno je da ja nekoga poznajem i u šta hoću da verujem. Vreme će pokazati sve. Ima u zatvoru ljudi koji nevini leže – kaže Lepi Mića i dodaje:

– Zoran Marjanović je po dvadeset četiri sata provodio sa Jelenom. On je čudan čovek, kratak, jasan i po malo odsutan. O čemu god da smo pričali bio je povučen u sebe. Previše je brinuo o njoj, želeo je na sve načine da ona postane popularna. Uvek je on odlučivao o tezgama, on je želeo od nje da napravi zvezdu. Ja kao neko ko je poznavao Jelenu i Zorana verujem u odluku suda, iako mi neke stvari nisu jasne – rekao je Mića za “SrbijaDanas”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

  1. Kako mozes da pises ove gluposti,idi kod njega u centralni pa ga tesi hiljadu dokaza da je on ubica, jeco neka te andjeli cuvaju.

    Odgovori
  2. Odmah su mi bilì svi u kuci sumljivi .Jako su nneo bicni onim tamnim naocarima .Tu nesto ima.Ako nije on ubio,brat ji sin ,pok.otac.Neko jeste i on to zna.Nekaon robi ako krije ili mu to sekta nalaze

    Odgovori
  3. Tužno je bilo gledati Jelenin nastup u crnini... Očigledno je da je sve to delo satanista... ?‍☠️?‍☠️?‍☠️???

    Odgovori

Ostavite komentar