REČ ASTROLOGA

Nedeljni horoskop od 18. do 24. jula: Vreme je da se POSVETITE sebi, na pomolu su novi počeci i PROMENE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Koliko god da je važno da se afirmišete toliko je bitno da pratite svoje potrebe. Nekada novac nije jedinica za merenje sreće. Tako je ove nedelje na vama da preokrenete prioritete i radite ono što ne zahteva materijalnu vrednost. Tokom nedelje imate dovoljno uslova da osnažite potrebe bez oslonca na finasije. Izaberite zadovoljstvo umesto novca.

Ljubav

Venera i Neptun su u povoljnom aspektu zato vam daju čari mašte. U vama buja intezivan život koji ne ispoljavate u javnosti. Ovnovi koji su u vezi pokušavaju da osveže ljubav a u tome vam pomaže Venera iz znaka Raka. Slobodni su u pravom zamahu ka avanturi. Zato krajem nedelje pokušavate da iskažete emocije prema jednom Strelcu.

Zdravlje

Sasvim solidno zdravlje.

BIK

Posao

Prisutni su manji stahovi zbog novca. Ipak imajte nade da će vaš dosadašnji trud biti nagrađen. Mnogi Bikovi očekuju priliv novca koji stiže krajem nedelje. Pokušajte da koristite ovo vreme za predah ili odmor jer vam je potrebno osveženje. Baterije su na izmaku snage i vi zasluženo priželjkujete odmor. Krajem nedelje Merkur iz Lava upozorava da ne preterujete u troškovima.

Ljubav

Ovo je nedelja redovnog početka retrogradnog kretanja Kirona u Ovnu, a to je upravo vreme u kojem treba da zavolite i oprostite sebi sve ono što vas žulja ili boli. Dodatno vam pomaže i Venera u Raku od 18 jula jer će doneti duboka osećanja prema drugima i prema sebi. Imate dovoljno vremena da se restartujete i  napravite dovoljno udoban kutak u kome zaceljujete unutrašnje emotivne rane. Krajem nedelje očekujte prijatno druženje i opuštanje.

Zdravlje

Manji problem sa varenjem i načinom ishrane.

BLIZANCI

Posao

Ne treba vam bolja pozicija od Merkura u Lavu koji donosi dobre ali skupe ideje. Na vama je da nađete kopromis između ulaganja i posla kojim želite da se bavite. prilično dobri aspekti kada je saradnja sa inostranstvom u pitanju obećavaju i manji prihod koji niste očekivali. Svakako je ovo nedelja dobrih i optimalnih poslovnih aktivnosti u kojima izražavate veliku kreativnost.Krajem nedelje pokušavate da se odmorite od burne nedelje.

Ljubav

Sredina ove nedelje menja vašu uspavanu prirodu jer ste potpuno probuđeni. Sve je drugačije i ljubav i prijatelji, zabava i provod. Vratili ste se na svoje prioritete a to je uživanje u životu. Zato nemojte biti zabrinuti jer za vas leto tek sad počinje. Spremni ste da prihvatite i razumete sve potrebe voljene osobe i zato imate garantovano odličnu nedelju punu dobrih emocija.

Zdravlje

Imate dobro i stabilno zdravlje.

RAK

Posao

Skloni ste da preozbiljno shvatate sve što se dešava u vama bliskoj okolini. A potrebno je da budete dovoljno fleksibilni i počenete da se pprepuštate svemu što vam ova nedelja donosi. Svakako je to red posla i red zastoja koji nemože poremetiti vaše optimalono finasijsko stanje. Ipak jedno je sigurno da novca neće manjkati jer ćete imati posla bez obzira što želite odmor. Zato se pripremite na manju poslovnu gužvu koja će vams e isplatiti.

Ljubav

Nemojte se lišiti luksuza u davanju ljubavi jer je ovo dobar period da pokažete i dokažete koliko vam je stalo. Venera je u vašem znaku od 18 jula zato je ovo vreme osećanja i empatije. Posvetite se porodici i onim vrednostima koje vas čine zadovoljnim. Nije čudno ako poželite malo više od običnog druženja ako poželite neočekivani glamur. Ovo je nedelja u kojoj Sunce prelazi u Lava ali time i donosi više zabave i provoda. zato je preporuka da se opustite i uživate u čarima leta koje još nije dalo pečat ljubavi koji očekujete. Krajem nedelje imate signale ljubavi od osobe koju ne poznajete.

Zdravlje

Vaše opšte zdravlje je veoma solidno.

LAV

Posao

Ovo je možda baš vaša nedelja u sveukupnom smislu. Sunce ulazi u vaš znak i osvetljava sve vaše ambicije i potrebe za novim dokazivanjem. Niste neobični u tome a ni eksluzivni ali ste dovoljno mudri da zaigrate na dobro poznate poslovne karte. Zato ne menjajte tim koji dobija a menjate tim koji gubi. Krajem nedelje vodite računa o skupim projetima za koje nemate dovoljno novca. Ipak je potrebno da napravite dobru finasijsku strategiju.

Ljubav

Neke sumnje kod slobodnih Lavova ne treba da uslovljavaju odluku. Sačekajte da vreme pokaže svoje pravo lice i tek tada odlučite. Sunce i Merkur u vašem znaku donose odličnu komunikaciju sa voljenom osobom. Nove moguće ljubavi ako ste slobodni ali svakako zanimljivo leto koje tek počinje za vas. Slavite život radost mladost zabavu i najviše glamur kojim ćete biti okupani već od sredine nedelje. Zauzeti Lavovi nalaze dobru energiju u svojoj porodici i domu jer će Venera od 18 jula kročiti u znak Raka.

Zdravlje

Vaše zdravlje je odlično.

DEVICA

Posao

Ako ste pod stresom napravite pauzu i ne vodite računa o tome šta drugi misle. Veliki stres bez odmora šteti samo vama. Od sredine nedelje imate dovoljno spretnosti da unapredite posao i zaradite neočekivani novac. Vaš vladar Merkur je i dalje u Lavu kome se pridružuje Sunce pa je ovo dobra nedelja da prezentujete svoje nove poslovne planove.  Vaši planovi su ostvarljivi samo je potrebno da sačekate osobu koja vam može pomoći u ostvarenju takvih ideja. Za uspeh u vašem slučaju potrebno je dvoje.

Ljubav

Sa Venerom u Raku od 18 jula vaš ljubavni život treba da bude lakši i zabavniji i ako je to slučaj kod vas, koristite taj prah ljubavi kojim vas ova planeta posipa.Vaš ljubavni život može da se isceli ako imate dovoljno hrabrosti da pokažete volju da volite i budete voljeni. Međutim ako niste za vezu nego za posao od vašeg trenutnog zanosa sa jednim Strelcem nema velikih očekivanja.Krajem nedelje skidate ružičaste naočare i uplovljavate u svet realnosti.

Zdravlje

Manji problemi sa varenjem ne donose veliki problem sa zdravljem.

VAGA

Posao

Ako ste kroz posao ostvarili svoj san ove nedelje poradite na marketingu da bi napredovali. U suprotnom pravo je vrem da se okrenete svojoj intuiciji i prijateljima koji će vam mnogo pomoći da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Vrcavost koju vam daje Venera iz Blzanaca upotrebite za komunikaciju sa potencijalnim poslovnim partnerima. Niko ne može da odoli vašem šarmu polslovne žene.

Ljubav

Sunce u Lavu od sredine nedelje donosi više zzabave i opuštanja za vaš znak i podznak. Zato je ovo dobar period za odmor i putovanje. U suprotnom ako ste još na poslu spojite ljubav i rad na jednom mestu. To će učiniti da budete jako zadovoljni.Moguća je loša procena odbacivanja kada je emotivni izbor u pitanju zato prespavajte pre nego što odbacite udvaranje jedne Vodolije.

Zdravlje

Imate dobro zdravlje.

ŠKORPIJA

Posao

Puni ste dilema i razmišljanja ali je ovo nedelja koja vam može doneti potrebnu sigurnost u odlukama. Zato pokušajte da se usresredite na jednu stvar i dovodete posao do visina koje priželjkujete. Pokušajte da ne mislite na troškove poslovanja već na poteze koje ćete napraviti. Od kraja nedelje vaše finasije se popravljaju a vaši troškovi smanjuju.

Ljubav

Nije svejedno kada Venera promeni znak ali u vašem slučaju ona donosi želju da uredite promenite ili kupite stan poslovni prostor ili kuću. Zato je ovo nedelja uređenja preuređenja i ulepšavanja prostora u kojem živite i radite. Uz višak osetljivosti i sentimentalnosti radite da popravljanju svog udobnog gnezda. Partner će uččestvovati sa vama u zajedničkim potrebama koje lako ostvarujete. Čak i povremeni padovi energije neće bitno zakočiti sve vaše planove.

Zdravlje

Odlično se osećate.

STRELAC

Posao

Vama naviru ideje planovi i sve moguće varijante kako da se uposlite što više. Izgleda da ste se dobro odmorili i prepunili baterije. Zato je ovo nedelja poslovnog cunamija koji pokušavate da održite što duže. Menjaju se vaše potrebe jer ćete želeti jedno pa drugo a na kraju sve to zajedno.Nezasite energije gutate sve poslovne prilike ili izazove. Zato je ovo nedelja u kojoj izražavate svu snagu promena i zadatih ciljeva. 

Ljubav

Dok ste na poslovnom polju energični na emotivnom ste veoma blagi osetljivi i spremni da popustite. Imate dovoljno strpljenja i kada ne ide kako ste zamislili prosto se nećete prepoznati u sopstvenom stpljenju prema voljenoj osobi. Ipak bitno je da vaši emotivni stavovi nemaju uticaj okoline. Tako ćete se odbraniti od nepovoljnih komentara. 

Zdravlje

Obratite pažnju ako imate neke simpptome.

JARAC

Posao

Ove nedelje šarmirate poslovne partnere svojim humorom i dvosmislenim rečnikom. Puni ste duhovitih opaski koje rado upotrebljavate kako bi zbunili konkurenciju. Ne zaboravite da je ovo nedelja u kojoj želite da se predstavite u boljem svetlu nego inače. Zato ste dostupni za savete razgovore i pomoć svima koji to zatraže od vas. Venera u Raku i vašem poklju javnosti pospešuje vašu prezentaciju ne samo u okolini nego i na širem područuju vaših interesnih poslovnih zona. Zato je ovo nedelja dobr volje i pokazivanja razmevanja i prema onim osobama koje to ne zaslužuju po vašem mišljenju.

Ljubav

 Vi uvek želite da dominirate u vezi ali je ovo nedelja naglašene dominacije na drugi manje grub način. Zato ćete uvideti koliko ste dobro došli u porodici kada nemate kritike kojima zasipate sve oko sebe. Venera u Raku daje dodatnu nežnost i brigu za emotivnog partnera pa ćete izraziti ljubav na neki drugi način. Ove nedelje budite ono što zaista jeste da bi osetili snagu uzajamne ljubavi.

Zdravlje

Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Posao

Interesantno je što ove nedelje vladaju misli sa vašim događajima. Zato budute preterano pozitivni da bi udahnuli takvu energiju koja vam puni baterije.Odlično je ako vam trebaju dodatne informacije jer će put do njih biti lak i brz. Zato je ovo dobar period ako imate želju da napredujete da se edukujete ili putujete. Sve opcije su vam na raspolaganju. Na vama je da izaberete kako želite da provedete nedelju ako ste na poslu. Tražite dobre stvari i one će vas preplaviti.

Ljubav

Venera planeta ljubavi je u Raku od 18 jula i to vama ne igra neku bitnu ulogu. Međutim ona vas može iznenaditi ovog puta jer neke oči mogu da budu interesantnije od ostalih. Velike su mogućnosti da dođe do flerta na poslu. Zato ne zabijate glavu u radni sto već podignite pogled da sretnete osobu koja vas može zainteresovati. Zauzete Vodolije imaju mogućnost uređenja stana ili kuće kako bi napravili ambijent koji su oduvek želeli da imaju. Venera u Raku im svesrdno pomaže u tome da promene dizajn života.

Zdravlje

Dobro se osećate.

RIBE

Posao

Neke greške su slučajne i zato dopustite sebi površnost jer ste već dovoljno posla uradili i završili. Na vama je da se oredelite između potreba i lepih želja. Ovo je nedelja u kojoj nemate dovoljnoo aktivnosti iako žarko želite da radite . Jednostavno aspekti su takvi da vam donose dobrobit i bez vašeg učešća.Krajem nedelje rešavate jedan manji pprpblem sa saradnicima. 

Ljubav

Nije povoljna nedelja za posao zato ste posvećeni partneru ili porodici. Međutim u nekim stvarima skloni ste povećanom  preterivanju. To može dovesti do manjih rasprava ali nemojte ubeđivati sebe da ste u pravu. Potrebno je da se postavite na to zahtevno mesto umesto partnera i onda procenite koliko je to neugodno. Iapk vas to neće sprečiti da se i krajem nedelje vaše želje i potrebe još više umnožavaju. Zato je ovo nedelja preterivanja u svakom pogledu ljubavi nežnosti kritike ali i prohteva.

Zdravlje

Imate dobro i stabilno opšte stanje zdravlja. 

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar