Oglasio se Dante Egzum: “Grobari” će biti oduševljeni njegovim rečima!

Prošle sezone je igrao za Barselonu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ YouTube

Dante Egzum se oglasio prvi put od dolaska u Partizan.

Prošle sezone je nastupao u dresu Barselone, te mu je to jedino evropsko iskustvo za sada.

– Prošla godina mi je otvorila oči kada je košarka u Evropi u pitanju. Hteo sam da nastavim u Evropi i zato sam potpisao za Partizan. Mislim da je glavni razlog koji me je privukao su navijači. Putovao sam u različite gradove i zemlje, sve je bilo lepo iskustvo – istakao je za klupsku televiziju Partizana.

Otkrio je i kako je prvi put čuo za crno-bele.

– Sa mnogima sam pričao o navijačima Partizana. Svi misle da mi je Najdžel Vilijams-Gos pričao o Partizana, naravno jeste i on, ali zapravo još u Australiji kada sam imao 15 ili 16 godina, imao sam trenera koji je iz Srbije, on mi je pričao da ne postoji ništa kao utakmice Partizana. Znam da je i Džok Lendejl bio u Partizanu. Jedva čekam da istrčim na prvoj utakmici Evrolige pred navijače. Mnogo toga sam čuo i video – dodao je.

Na kraju je poslao moćnu poruku “grobarima”.

– Ideja kada sam došao ovde je da donesem tu agresivnost. Očekujem da igram malo više na poziciji plejmejkera da uposlim saigrače. Obožavam da igram u tranziciji, da trčim, da dođem do reketa i tu kreiram. Pokazaću to tokom ove sezone. U odbrani mogu da branim tri pozicije. Igraću čvrsto svaku utakmicu. To mi je cilj – zaključio je Egzum.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar