Ovo je najstrašnije LICE RATA: Vojnik se pomirio sa sudbinom, gleda u dron koji će ga ubiti (VIDEO)

Ponekad je lako zaboraviti da se iza tih suvoparnih brojki o gubicima kriju pravi ljudi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Bitchute/Simplicius76

Brutalni rat u Ukrajini iz dana u dan donosi nove užase, a internet je preplavljen snimcima razaranja i pogibije. Stalno se objavljuju podaci o broju poginulih i ranjenih ili uništene tehnike, dok se iz sata u sat iscrtavaju nove mape.

Ponekad je lako zaboraviti da se iza tih suvoparnih brojki o gubicima, koje inače znatno odudaraju u zavisnosti od strane koja ih objavljuje, kriju pravi ljudi koji često nisu znali u šta se upuštaju, ili su jednostavno prisilno regrutovani i odvedeni na front.

Nedavno se na jednom ruskom Telegram kanalu pojavio snimak poslednjih trenutaka ukrajinskih vojnika koje je, dok su se krili u rovu, spazio dron. Letelica je duže vreme osmatrala njihovu poziciju i zumirala izmučena lica vojnika.

Jedan od njih ju je spazio, ali je samo bezvoljno gledao nagore, kao da se pomirio sa sudbinom.

Nije poznato koliko je dron bio visoko i koji tip je u pitanju, mada se pretpostavlja da je korišćen za korekciju artiljerijske paljbe. U svakom slučaju deluje da niko nije zapucao ka njemu, niti pokušao da pobegne, što ih je na kraju koštalo života.

Snimak je u jednom trenutku naglo isečen, a sledeći kadar prikazuje vojnike koji nepomično leže jedni preko drugih licem nadole. Onaj koji je gledao ka dronu je delimično zatrpan zemljom sa rukama preko glave.

U objašnjenju snimka se navodi da su vojnici poginuli, ali nije navedeno tačno vreme niti lokacija.

Potresan snimak možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar