Strip PREDVIDEO BUDUĆNOST 1913. godine: Svi se pitaju kako se ovo desilo, DOKAZ zapalio internet (FOTO)

Mnogim teoretičarima zavere je ova objava odmah privukla pažnju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/TWITTER

Svi smo kao mali mali maštali o teleportacijama, mogućnostima da čovek poleti i sl. Međutim, mnogima je bila želja i da previđaju budućnost, a želja za pronalaskom ovakvog manifesta ostane kod mnogih celog života.

Jedna vrsta, za mnoge teoretičare zavere, dokaza za ovako nešto pojavio se nedavno na Internetu kada je objavljena slika naslovne strane stripa iz 1913. godine. U stripu se nalazi priča sa naslovom “šta bi se desilo kada bi svi imali džepne telefone?”.

Na stripu je jasno nacrtano kako sprava, koju danas zovemo mobilni telefon, utiče na svakodnevnicu svakog čoveka na planeti. Među mnogim ilustracijama nalaze se one poput zvonjenja telefona i korišćenje sprave za razgovor na daljinu.

Mnogim teoretičarima zavere je ova objava odmah privukla pažnju, pored njih za celom pričom su “poludeli” i večiti ljudi kojima se javio san o mogućnosti predviđanja budućnosti.

Kada se izuzmu teorije zavere i dečiji snovi, postavlja se realno pitanje – kako je neko još 1913. godine znao za pojam mobilnih telefona? Iako je jasno da je strip predvideo šta se događa danas, bez naučnog objašnjenja ovaj materijal će se svrstati u “slučajno pogađanje budućnosti”.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar