Priznao ubistvo BRATA, a onda je otkrivena TRAGIČNA istina: Imali su dogovor koji tera suze na oči

Dvojica Indijaca su živeli u teškom siromaštvu i nisu videli drugi izlaz

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Ilustracija

Bizaran slučaj zabeležen je u Indiji kada je muškarac policiji lažno priznao da je ubio svog brata.

Incident je prijavljen iz u oblasti Južna Kalkuta pre nekoliko dana, međutim kasnije je otkriveno da je njegov brat preminuo od moždanog udara i da je on izmislio celu priču kako bi mogao dobio hranu i mesto da prespava u zatvoru.

Šubašiš Čakroborti je, kako prenose lokalni mediji, više puta ponavljao policiji da je ubica.

– Ubio sam svog starijeg brata, uhapsite me – govorio je on dok je vodio policajce na mesto gde je ležalo telo sa jastukom preko lica, piše Times Now News.

Preminuli je identifikovan kao Debašiš Čakroborti (48).

Njih dvojica su živeli sa svojom majkom, koja je bila zaposlena u Institutu za keramiku u Jadavpuru navodno prima penziju od 35.000 rupija (oko 50.000 dinara).

Debašiš je takođe radio u istoj kompaniji. Međutim, na poslu je vid toliko bio oštećen da nije više mogao da radi, a primao je invalidsku penziju od 15.000 rupija (oko 21.460 dinara). Njegov brat Šubašiš je bio nezaposlen od 2017. godine.

Porodica je živela u iznajmljenom stanu u parku Sonali u gradu Bandsroniju. Njihova majka je preminula prošlog maja, nakon čega su se braća preselila u manju kuću i izdržavali se od Debashisove skromne penzije.

Pre nekoliko dana, Debašiš je navodno svom mlađem bratu rekao da možda neće dugo živeti i da će mu penzija biti ukinuta. Prema izveštajima policije on se plašio da će mu brat posle smrti umreti od gladi, pa je od njega tražio da ode u policiju nakon njegove smrti i izmisli priču o ubistvu.

Navodno je svom bratu rekao da će, ako bude osuđen na doživotni zatvor, moći da živi i jede u zatvoru doživotno o trošku vlade.

Međutim, nakon obdukcije policajci su saznali da stariji brat nije ubijen i da je preminuo od moždanog udara.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Times now news

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar