Prekršili zabranu kretanja pa prošli kao Bart Simpson! Neobična kazna za turiste u Indiji (FOTO)

Sve su to morali da urade pod budnim oko čuvara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ Printscreen

Neobična kazna zadesila je grupu turista u Indiji, koji su morali 500 puta da napišu i kažu “izvinite” pošto su prekršili zabranu kretanja u gradu Rišikeš, u podnožju Himalaja na severu zemlje.

Grupa u kojoj je bilo 10 stranih turista, uhvaćeno u šetnji tim indijskim gradom, čime su prekršili naredbu nadležnih kojom je dozvoljeno kretanje samo u nužnim situacijama, kao što je odlazak do apoteke ili prodavnice po namirnice.

Policija je odlučila da ih kazni na krajnje neobičan način – da 500 puta napišu i kažu “izvinite”, što su učinili pod budnim okom čuvara reda, a objavljeno je na Tviter nalogu Rišikeš vrajtig onlajn magazina.

Više od 700 stranih turista iz SAD, Australije, Meksika i Izraela, koji borave u ovom delu Indije, proteklih dana kršili su mere zabrane kretanja, navodi se u izveštaju lokalnih policajaca koji su turistima izrekli neobičnu kaznu kako bi ih naučili lekciji.

RASTE BROJ OBOLELIH: U Indiji skoro 1.400 slučajeva koronavirusa!

Indijska policija je navela da će usmeravati hotele kako bi se omogućilo stranim gostima da izlaze napolje samo u pratnji lokalnih pomagača, a ugostiteljima koji ne budu poštovali ove naredbe slede novčane kazne, preneo je Klix.ba.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar