Određen PRITVOR nasilniku iz Novog Sada: ZVERSKI tukao ženu dok je držala DETE u naručju (VIDEO)

Pre toga osumnjičeni je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu koje je zatražilo pritvor do 30 dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen, Danilo Krsa/Objektiv/Ilustracija

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu je osumnjičenom A.G (23) iz Novog Sada, koji se tereti za izvršenje krivičnog dela nasilje u porodici, odredio pritvor u trajanju do trideset dana.

– Pritvor je određen nakon saslušanja osumnjičenog, i to iz razloga što sud smatra da bi boravkom na slobodi, osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo ili dovršiti pokušano krivično delo. Pritvor po ovom rešenju može trajati do dana 06. jula, a protiv sudske odluke o pritvoru, osumnjičeni i njegov branilac imaju pravo žalbe vanpretresnom veću Osnovnog suda u Novom Sadu – kažu u Službi za informisanje Osnovnog suda u Novom Sadu.

Pre toga osumnjičeni je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu koje je zatražilo pritvor do 30 dana za A. G. (23) iz Novog Sada, koji je osumnjičen da je tukao nevenčanu suprugu D. T. (28).


Podsetimo, A. G. (23) iz Novog Sada, uhapšen je u nedelju zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici na štetu nevenčane supruge D. T. (28) iz Novog Sada.

Snimak brutalnog nasilja nad ženom osvanuo je na društvenim mrežama i naišao je na oštru osudu javnosti. Komšije su videle da muškarac tuče ženu i odmah su pozvale policiju, a patrola je brzo došla u Ćipranovu ulicu u Novom Sadu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar