Biljana Srbljanović tvrdi da će OVAJ čovek dati NOVAC Amber Herd kako bi isplatila Džonija Depa

Dala je svoje mišljenje o celoj situaciji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Sud u Virdžiniji sopštio je zvaničnu presudu u slučaju Džonija Depa i Amber Herd, a presuda je doneta u korist legendarnog glumca.

Glumac je Amber tužio za klevetu i potraživao je 50 miliona, ali je ipak dobio “samo” 10.

Amber će morati da plati bivšem suprugu 10 miliona dolara na ime štete koju mu je nanela, kao i 5 miliona dolara kazne.

Foto: EPA-EFE/KEVIN LAMARQUE / POOL

Sada se pojavilo pitanje da li Amber ima toliko novca?

Još tokom suđenja, mnogi su komentarisali da, ukoliko Dep ne bude proglašen krivim, postoji mogućnost da Amber proglasi bankrot. Tačna neto vrednost Amber Herd je predmet rasprave. Foks Biznis izveštava da je to 8 miliona dolara, dok Selebriti Net Vort navodi da je glumicina neto vrednost procenjena na 2,5 miliona dolara.

Slučaj mnogi komentarišu, a ovim povodom se na Tviteru oglasila i Biljana Srbljanović.

– Danas je objavljena presuda u procesu Džoni Dep protiv Amber Herd i obrnuto. Džoni Dep je nju tužio za klevetu po 3 tačke – da je svojim tekstom koji je objavila po dogovoru sa ACLU, gigantskim NGO za ljudska prava, koji je inače jeziv nevezano – insinuirala da je žrtva sledećeg: sek*ualnog nasilja, fizičkog nasilja i opšteg partnerskog nasilja od strane Džonija Depa – započela je Srbljanović.

– Dep je morao da dokaže da je AH to objavila zlonamerno, s predumišljajem znajući da je laž – nastavila je Biljana.

U nastavku teksta prenosimo niz.

– Dep je dobio tužbu po sve tri tačke. Kompenzacija za poslove koje je izgubio zbog te klevete, porota je zaokružila na 10 miliona. Pjunitiv deo presude – to je novčana kazna za Amber Herd, prema poroti je ogromnih 5 miliona. Ključno i neočekivano je da je Džoni Dep dobio po sve tri tačke, kao i da je porota odredila tako veliku pjunitiv sumu, dajući do znanja da je Amber Herd mnogo kriva.

– Ipak, maksimum za pjunitiv u Virdžiniji je 350 hiljada, i sudija će tih 5 miliona smanjiti na pomenutu sumu. Novac je tu nevažan, važna je poruka da je Amber Herd mnogo, mnogo kriva, kad je porota odlučila tako ogromnu kaznu (pjunitiv). Amber Herd je tužila Depa zbog izjava njegovog bivšeg advokata objavljenim u Dejli Mejlu, i to isto tri komada. On je u njima izneo stav da je Amber Herd lagala, da je organizovala prevaru, lažnu prijavu policiji, da je fabrikovala dokaze i da je u*rala Džoniju krevet. Da, u*rala. Bukvalno.

– Porota je presudila da Depov advokat nije lagao po 2 tačke, a da je samo po jednoj tački nedokazano da je rekao istinu – onoj u kojoj je izjavio da je sa drugaricama ispolivala stan vinom i dva puta zvala policiju.

– To je zaista nevažno, a treba reći i da tehnički policija jeste došla 2 puta, ali je bio samo jedan poziv.

– Oba puta policija nije našla ništa, ni tragove nasilja, ni povrede, ni demoliran stan. To su snimili svojim bodi kemovima i to je pušteno na sudu.

-Ipak, nije dokazano da su policiju zvali 2 puta i da su ispolivali vino po kuci. Za to joj je dodeljeno 2 miliona kao odšteta (smatra se da je izgubila moguću zaradu zbog te klevete koja joj je pokvarila imidž). Pjunitiv deo – kazna za Depa – je nula dolara.

– Dep je, dakle, dobio sve, ona je dobila po jednoj tački – zbog izjave bivšeg Depovog advokata, ali sam Dep zbog toga nije kažnjen.

Na kraju će morati da plati 8 miliona i 350 hiljada dolara što će, kao i do sad, pokriti Ilon Mask. Lično verujem da će Džoni Dep te pare stvarno dati u dobrotvorne svrhe, za razliku od nje, koja je i to slagala.

– To je sve – završila je svoje izlaganje Biljana.

BONUS VIDEO:

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar