Pukla bruka na POROĐAJU: Nazvao suprugu PROSTITUKOM i odjurio, ali nije se tu zaustavio

Žena je bila toliko uvređena da je rekla kako ga je izbacila iz sobe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedna majka je ispričala svoju priču o velikoj svađi koju je imala sa mužem zbog koje je propustio rođenje njihovog prvog deteta nakon što joj je rekao da je neuravnotežena zbog hormona u porodilištu.

U objavi na Reditu, 32-godišnja majka je priznala da otac njene bebe još uvek nije upoznao svoje dete nakon što se požalio da joj je bilo “teško” tokom trudnoće.

Žena je bila toliko uvređena da je rekla kako ga je izbacila iz sobe i odbila da mu dopusti da svedoči rođenju svoje ćerke.

– Bili smo zajedno u porođajnoj sali, sve je išlo dobro, jako me je bolelo, ali je on bio velika podrška – započela je novopečena majka svoju objavu.

Rekla je da je babica postavljala pitanja kako bi joj olakšala situaciju između trudova i pitala par jesu li uzbuđeni jer se bliži kraj trudnoće.

– Rekla sam da “da” jer mi je bilo teško. Suprug je rekao: “I meni je bilo jako teško” – napisala je.

Dok je babica pokušavala da promeni temu, žena je pokrenula pitanje pitajući svog muža šta misli.

– Rekao je da je srećan što je gotovo i što će povratiti svoju ženu i da je hormonalna neuravnoteženost gotova – rekla je i dodala kako je zbog toga bila toliko povređena da ga je zamolila da izađe iz sobe, što je on prvobitno odbio.

– Vikala sam na njega da ode, a on je poludeo i nazvao me k*rvom jer sam ga naterala da propusti rođenje svog deteta i odjurio – dodala je majka.

Frustrirana majka rekla je da se nije vratio da vidi njihovu ćerku, ali je trebao da dođe kasnije tog dana.

Mnogi su stali uz ženu

Njena objava privukla je hiljade odgovora, a mnogi su skočili u odbranu novopečene mame rekavši da je muževo ponašanje “neoprostivo”.

– Upravo si rodila čoveka! Doživeo je orgazam i držao te za ruku. Ni na koji način ti napori nisu uporedivi. Rekao je nešto okrutno, neoprostivo i pogrešno. Pred njim je puno izvinjavanja i promene ponašanja –  napisala je jedna osoba.

– Ako mu to toliko znači, mogao je da se ponaša kao partner koji podržava i svoje glupe, uvredljive i ponižavajuće šale zadržati za sebe. Trudnoća je teška i svaki muškarac koji svojoj ženi ne može da oda priznanje koje zaslužuje zbog onoga što je učinila, ne bi trebao biti u porodilištu – rekla je druga žena.

Drugi su istakli da se ženski hormoni ne poboljšavaju uvek nakon rođenja bebe, ponekad postanu ‘gori’.

– Muž ne sme ništa znati o ženskim telima nakon poroda. Hormonalna neuravnoteženost neće biti gotova još neko vreme. Moraće da se pripremi za vožnju ili da zauvek ode odatle – upozorila je treća žena, piše Dejli mejl.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar