Celom selu nestajala STRUJA čim se smrkne, a onda su ulovili LJUBAVNIKE u akciji: Pale su batine i svadba

Ogorčeni meštani su prebili električara i ošišali ga, ali je na kraju ipak dobro prošao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Meštani sela Ganešpuri u Indiji nedeljama su trpeli česte nestanke struje, do kojih je uvek dolazilo samo nekoliko sati nakon što zađe sunce. Činilo se da niko ne zna šta je uzrok problema, pošto elektroprivreda nije prijavila nijedan kvar na mreži, a nijedno od susednih sela nije imalo istu muku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ogorčeni meštani počeli da obraćaju pažnju na vreme kada je dolazilo do nestanaka struje i došli su do zaključka da struja uvek nestaje kada padne mrak. Počeli su da sumnjaju u da se neko sa njima poigrava i smislili su plan da istraže o čemu je reč, piše indijski Tribjun.

Jedne noći, nakon što je nestalo struje, kao što se često dešavalo proteklih nedelja, jedan broj stanovnika Ganešpurija formirao je grupu za potragu i odlučio da potraži odgovore u selu. Nakon što su pročešljali ulice, stigli su do školskog dvorišta gde su otkrili dvoje ljubavnika koji pokušavaju da svoju vezu sačuvaju u tajnosti. Kako se ispostavilo, čovek, koji je slučajno bio električar, bio je toliko odlučan da viđa svoju dragu, da je isključivao struju na 2-3 sata uveče svaki put kada bi se sreli, samo da ih ljudi ne bi videli.

Nakon što je priznao da je nedeljama sabotirao celo selo, nestašni električar je navodno pretučen, zatim ošišan, pa je za kaznu tako paradirao ulicama. Srećom, priča ipak ima srećan kraj. Nakon što su saznale za njihovu tajnu romansu, seoske starešine su primorale dvoje ljubavnika da se venčaju.

– Čovek je oženjen devojkom u prisustvu glavnog starešine i drugih članova seoskog veća – rekao je meštanin Marar Ram Murmu za Tribjun India.

Brak je navodno spasio električara od pravnih posledica, jer protiv njega nije podignuta optužnica.

– Mi smo saznali za incident, ali ćemo reagovati kada dobijemo žalbu – kazao je lokalni policajac Vikas Kumar Azad.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar