“Putin je ozbiljno bolestan, 24 sata ga prate OVI ljudi”: Bivši špijun MI6 potvrdio nagađanja o DIJAGNOZI

Poslednjih nedelja spekuliše se o raznim bolestima od kojih bi mogao bolovati Putin

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia, Tom Grimbert / AFP

Spekulacije o narušenom zdravlju ruskog predsednika Vladimira Putina sve su češća, mediji sve glasnije nagađaju o njegovoj dijagnozi.

U tome prednjače britanski mediji, a njihov tabloid Mirror donosi nova nagađanja. U medije je sada istupio bivši britanski obaveštajac Kristofer Stil, koji tvrdi kako je Putin stalno okružen doktorima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Stil je u obaveštajnoj službi MI6 u Londonu između 2006. i 2009. godine vodio odeljenje za Rusiju, a sada je za britanski radio LBC kako “tačni detalji” Putinovog stanja još uvek nisu poznati, čak ni njegovim visokopozicioniranim kolegama izneo tvrdnje kako je poznato da je Putinu potrebna 24-satna medicinska nega.

– Očigledno je da je ozbiljno bolestan – nije jasno koliko je to terminalno i da li je neizlečivo, u to ne možemo da budemo potpuno sigurni. Ali, svakako to stanje ima ozbiljan uticaj na upravljanje Rusijom – rekao je Stil.

Poslednjih nedelja spekuliše se o raznim bolestima od kojih bi mogao bolovati Putin, a najčešće se spominje rak. Pisalo se i kako je ruski predsednik odveden na hitnu operaciju kako bi mu izvadili tečnost iz trbuha, koja se, inače, nakuplja kod bolesnika s rakom, cirozom ili nekom infekcijom.

I ukrajinski general-major Kirilo Budanov rekao je kako Putin boluje od raka te kako je u Rusiji u toku operacija njegovog pomeranja s položaja.

Stil to potvrđuje:

– U Kremlju je sve veći nered i haos, nema jasnog Putinovog političkog vođstva, on je sve bolesniji i u vojnom smislu strukture komande ne funkcionišu kako bi trebale – rekao je on.

BONUS VIDEO:Izvor: Slobodna Dalmacija

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar