“Jedva sam čekala da napunim 16 da bih uživala”: Velike zvezde OTKRILE kada i kako su izgubile NEVINOST

Poznati otkrili detalje iz privatnog života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ulazak u svet odraslih je događaj koji je mnogima ostao  u sećanju a da li ste se ikada zapitali gde i kada su poznati izgubili nevinost.

Iako većina ne voli da priča o svom privatnom životu i ovoj temi Ceca Ražnatović, Suzana Mančić, Zdravko Čolić, Ognjen Amidžić i Nemanja Stevanović, Mile Kitić i Vesna Zmijanac su odlučili da otkriju detalje iz svog ljubavnog života.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

“Loto” devojka Suzana Mančić rekla je da je njeno prvo seksualno iskustvo bilo prelepo.

– Tada završavate jedan život i započinjete drugi. Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam želela samo njemu da se dam. U to vreme je donja granica bila 16 godina i moram da kažem da sam jedva čekala da napunim toliko da bih sa njim uživala- rekla je Suzana.

Foto/Printscreen/Youtube

Najveća pop zvezda, Zdravko Čolić imao je zanimljivo prvo iskustvo.

– To se desilo na livadi, pa nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce sam kao dete iz grada bio jako simpatičan- uz osmeh je pričao Čola.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svetlana Ražnatović Ceca izgubila je nevinost sa 18 godina, ali je istakla kako je počela da uživa u seksu tek sa svojim suprugom.

– Bila sam nevina do svoje osamnaeste. Moj prvi put je bio sa muškarcem sa kojim sam bila godinu i po. To nisam uradila iz potrebe, već iz čiste radoznalosti. Kada sam videla kako to izgleda, pomislila sam – pa i nije nešto naročito. Tek sa svojim mužem sam počela da uživam u seksu- priznala je Ceca.

Veljko Ražnatović je ispričao svojevremeno da je njegovo prvo seksualno iskustvo bilo traumatično i da je odmah nakon toga nazvao svoju majku.

Printscreen/ Youtube

Voditelj Ognjen Amidžić o svom iskustvu rekao je da nije bilo za pohvalu:

– Po mom uverenju prvi seks sam doživeo sa 15 godina. Tada sam verovao da sam imao seks, ali sada, kada malo bolje razmislim, smatram da sam radio sve osim toga. Sećam se da sam pozvao drugaricu iz srednje škole u stan, kada moji nisu bili kod kuće i tada smo radili to nešto što nikako ne bi moglo da se računa u seks- ispričao je voditelj.

Nemanji Stevanoviću prvi intiman odnos ostao je u lepom sećanju:

– To se desilo davno, kad sam imao 16 godina, sa devojkom sa kojom sam bio dve godine u vezi. Bilo je fantastično.

Foto: ATAImages

Vanja Mijatović priznala je da je momak sa kojim je prvi put spavala “ispao skot” koji je iskoristio, a Mile Kitić dao je svojevremeno izjavu koja je šokantna:

– S tom Nadom iz Čikaga bilo je pola pevača mlađe generacije i bez obzira na to što sam bio dete, morao sam da popijem da bih legao s njom. Imala je mnogo love i plaćala bi kres po 1.000 dolara. Uradio sam to za desetku. Posle mi je kupila neki sat od 7.000 dolara koji sam prodao Ciganinu za upola manje love.

Foto: Milan Maricic/ATAImages

O svom prvom iskustvu pričala je i Vesna Zmijanac koja je nevinost izgubila sa profesorom matematike.

– Prvi seksualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju. Iako sam bila maloletna, izgledala sam starije za svoje godine. Šminka i garderoba doprinele su da se moje već oformljeno telo još bolje istakne. Razlika u godinama nije mi predstavljala smetnju. Imponovalo mi je to što mi jedan odrastao muškarac sa autoritetom nastavnika poklanja pažnju i posvećuje vreme. Vodili smo ljubav pored Ibra, kod korzoa- rekla je pevačica jednom prilikom.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar