SKANDALOZAN snimak Darka Kostića zgrozio javnost: Uhvaćen u SRAMNOM činu – kamera sve zabeležila (VIDEO)

Kostić je unazad poznat po mnogim skandalima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Modni kreator Darko Kostić, koji je danas uhapšen zbog sumnje da jezatvorio mladića u ostavu i pretio da će ga “ubiti”, pre četiri godine je uhvaćen u nepriličnoj situaciji, koja je zgrozila javnost u Srbiji.

Naime, policija je dobila poziv u 2:43 časa da se u Kostićevom stanu zakuvala atmosfera. Nezvanična saznanja su da je mladić poslao poruku izvesnom Novici N. da je zatvoren u špajz, te da Darko hoće da ga ubije, o čemu je Objektiv već pisao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, Kostić je unazad poznat po mnogim skandalima, pa je tako pre četiri godine isplivao skandalozan snimak Kostića koji se tetura ulicama Beograda.

Darko Kostić i ranije OSUĐIVAN: Polno uznemiravao MALOLETNIKA – mladić izleteo iz zgrade sav iscepan

Na snimku koji je tada kružio internetom vidi se Kostić koji se teško kreće i tetura se po ulici. Prolaznici su bili u šoku zbog prizora koji su tada imali priliku da vide, a snimak je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama.

Modni kreator Darko Kostić osuđen na GODINU dana kućnog zatvora

Podsetimo, pre ove scene koju je zabeležio jedan prolaznik i očevidac, Kostić je bio prijavljen za polno i seksualno uznemiravanje, a ovaj snimak zgrozio je čitavu javnost nakon tog skandala.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar