Iza ove Lukasove pesme krije se jeziva TRAGEDIJA: Nakon nje devojka (24) pala MRTVA na svom venčanju

"Počnite bez mene, neka pesma krene..."

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Mnogi veliki hitovi iza sebe imaju pozadinu za koju znaju samo autori i tako se mnogo tužnih istina sakrije samo u par stihova.

Folk zvezda, Aca Lukas, iza sebe ima bezbroj albuma i hitova. Više puta pričao je o tome, kome je posvetio pesmu “Lešće” , a nedavno je otkrio i kako je nastala čuvena “Kuda idu ljudi kao ja“.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, ona priča koja led krv u žilama ima veze sa njegovim velikim hitom “Počnite bez mene”.

Ivana Blagojević (24) preminula je na svojoj svadbi 28.09.2008. godine u Bratuncu nekoliko časova posle venčanja. Nesrećna devojka zaigrala je uz omiljenu pesmu “Počnite bez mene” Ace Lukasa, i srušila se nasred restorana, naočigled više stotina zvanica. Ivana je ostala na mestu mrtva, a lekari su utvrdili da je umrla od srčanog udara.

Svadbeno veselje u gradiću Bratunac u Republici Srpskoj te 2008. godine preraslo je u tragediju koja se dogodila samo nekoliko časova nakon što je Ivana Blagojević, rođena Prokić, rekla „da” svom izabraniku Dragu Blagojeviću iz Bratunca.

“Počnite bez mene, neka pesma krene,

zašto da vam tugom pokvarim paradu,

ja ću samo doći iza pola noći

da poljubim mladu najlepsu u gradu…”- Stihovi su Acine pesme, uz koju je nesrećna devojka skončala na sopstvenom venčanju.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar